Epica

Lancelot99

New member
Epica

מצאתי הרבה שירים של אפיקה שמצורף להם גם "קמלוט" בשם.. בדקתי וגיליתי שאין להם אלבום בשם הזה. אז מה זה קמלוט ומה הקשר לאפיקה?

Kamelot זוהי להקת פאוור שחברי להקת

אפיקה (שהם לא קשורים לפאוור או לנושא של הפורום הזה) הושפעו ממנה. השם Epica בא על שם האלבום Epica של קאמלוט. זה הקשר :)

Lancelot99

New member
סבבה תודה! ד"א,

איך אתם (אתה) כן מגדירים את אפיקה? בגלריות ראיתי שיש גלריה לקמלוט (ריקה) וגם לנייטוויש מה ההבדל בדיוק בין אפיקה לנייטוויש? למה נייטוויש גם פאוור ואפיקה לא? (מה הם בכלל? זה יפה וזה יפה

Musta Susi

New member
אפיקה הם להקה Goth Metal

וNachtwish הם Power. זה ההבדל המהותי. לסולנית (לשעבר) של Nachtwish יש קול גבוה מאוד שבאמת דומה לקול של סימון מEpica אבל חוץ מזה שום דבר אחר לא דומה. האווירה בשירים שונה, הליריקה ויש גם Groulיסט (Marco בNachtwish לא נחשב Groulיסט)

בPharoh sails to orion זה מישהו שבר

ח לי השם שלו, אבל הוא לא קשור ללהקה. ואין עוד הרבה עם גרואול חוץ מזה, אולי עוד שניים.

Musta Susi

New member
מה? הליווי של מרקו? זה לא נחשב...

אולי איזה שיר או שניים והוא סולן אורח

אפיקה הם גות' מטאל, ונייטוויש הם פא

וור. ההבדל הוא בעיקר באווירה, כשאם תשמעי את שני האלבומים של אפיקה את תראי הרוב כשירים הרבה יותר שקטים, הם שימוש בגרואולר בשם מארק, שהקים את אפיקה. גרואלים זה אחד הדברים שאין בפאוור. ואילו באלבומים של נייטוויש, יש הרבה יותר עוצמה וכעס בנגינה, היא הרבה יותר חזקה וכבדה. בנוסף, לא כל להקה עם זמרת הם גות', אבל זו טעות נפוצה, הנושאי כתיבה גם שונים כאשר הרבה משירים של נייטוויש עוסקים באגדות או בסיפורים שנשמעים אגדות, ואפיקה עוסקים הרבה יותר במציאות, ובשאלות שקשורות לחיים ולמוות (Sensorium, Phantom Agony), ועל דברים שיותר מתקשרים לגות' (ולכן גם הרבה קליפים שלהם הם נורא נוצריים, ומלאים בסמלים שקשורים לנצרות, גם בליריקה בחלק גדול מהאלבום השני (Consign to Oblivion). אבל אלו שם הגדרות, הם טובים, והם טובים, ולשתיהן יש זמרת עם קול מעולה, ההבדל הוא שאפיקה פעילים ונייטוויש כרגע בלי זמרת :) מקווה שעזרנו, ואם את רוצה לבקר בקומונה של אפיקה, את מוזמנת: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=13617

Lancelot99

New member
אממ תודה למה נייטוויש בלי זמרת

עכשיו? נטשה? ד"א, טעית טעות שנפוצה במיוחד בכינוי השני שלי (Lanni).. אני פאקינג בחור ולא בחורה
קמלוט קמלוט, אבל כדאי שתכיר גם את קמלוט האמיתית ואת לנסלוט

סורי חבר../images/Emo140.gif

והעיפו אותה מהלהקה כי עשתה הרבה דברים שהם מאוד לא אהבו. ומה לא אמיתי בלהקה Kamelot?

חברי הלהקה טוענים שהיא הייתה מאוד

אנוכית, ואפילו ביטלה הופעה כי רצתה להנות (אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה היה כתוב אני חושב במכתב הפתוח שחברי הלהקה כתבו לה).

Musta Susi

New member
היא חשבה יותר על הכסף מאשר על ההנאה

בלשיר וגילתה חשק יתר לבלות עם בעלה...

למעלה