epi הודעתך עפה לה

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
epi הודעתך עפה לה../images/Emo121.gif

הנה היא: לא זוכרת במדיוק מתי ראיתי את ההתקף הראשון שלו אבל את מה שאני זוכרת זה היה שישבנו שבעה לסבא שלי ז"ל ואז היה לו שני התקפים באותו יום אח בבוקר שאמא הייתה איתי ואחד בצהרים שהיו כבר אנשים בבית אצלנו. הוא מאוד נהנה בצבא וגם עוד מעט מסיים את השירות שלו בהצייטנות כל המפקדים אוהבים אותו. החיי חברה שלו נהדרים הוא יוצא הרבה נמצא עם חברים שלי גם סבירים לילדה בת 20 שמשוחררת ועובדת כמעט כל לילה. לא נראה לי שהוא ירצה לכתוב כאן גם בגלל שהוא בצבא אז הוא לא כל יום בבית וגם הוא לא קשור כל כך למחשבים כמוני...היו לו קטעים שכבר היה לו נמאס מלקחת את הכדורים אבל אם קצת דיבורים איתו הוא ממשיך לקחת אותם... וזו תגובתי epi
אם הוא לא רוצה/ירצה לכתוב כאן ,אין ספק שצריך לכבד את רצונו , כמו במקרים אחרים שכבר ראית כאן אולי , אני דוגלת בכך שרצונו של אדם כבודו!!! מעבר לכך , ההתמודדות שלך, עם דגש על המילה *שלך* חשובה , חשוב שתתפקדי רגיל ושלא תפחדי מההתקפים שלו ,הוא בגיר , הוא לא ילד ואת לא תוכלי להיות שם כל הזמן, כל אחד מאיתנו צריך לדעת לקחת אחריות על המעשים שלו ועל החיים שלו , גם את... את צריכה לדעתי לדעת שהוא יודע איך להתמודד ולסמוך עליו... מה דעתך?

epi

New member
דעתי היא כזאת...

את צודקת שאני צריכה להמשיך בחיי ואני יודעת שאני לא כל הזמן יהיה שם בשבילו ואני סומכת עליו בעיניים עצומות אבל כמו שאמרתי אני ממש קרובה אליו יותא מאשר לאחותי בת ה 16 וקשה לראות אותו בזמן התקף

qt1

New member
epi יקרה , המחלה היא חלק ממנו

מאז שהוא אובחן כחולה אפילפסיה , המחלה היא חלק ממנו ואם יש לו התקפים גם הם חלק ממנו , את מתארת בחור שמתפקד מצויין למרות המחלה , הקושי הוא שלך יותר מאשר שלו כי הוא הרי התגייס ויש לו חברים , הצטיינות וכדומה , כשקשה לי בחיים אני נעזרת באיש מקצוע, פסיכולוג, פסיכותרפיסט , מחפשת את שורש הבעיה , מנסה לעקור אותה וממשיכה הלאה , בחיים , מה לעשות , יש המון מהמורות וצריך לדעת להתגבר עליהן , לעיתים צריך יד מכוונת. אני אשמח לקרוא מה דעתם של שאר חברי הפורום בנוגע למקרה שהעלית , בואי נראה ביחד מה הם מציעים, אוקיי? ואני באמת , עם יד על ה
ממש ממש מבינה אותך! חשוב לי שתדעי את זה... ליל מנוחה
חיבוק

למעלה