ENVIRONMENTAL MEDIA AWARDS

ENVIRONMENTAL MEDIA AWARDS

לא ממש הבנתי מה זה הטקס הזה אבל אלאניס היתה שם, הופיעה ואפילו קיבלה פרס הנה מה שמצאתי על הפרס שלה, מי שהבין מוזמן להסביר לשאר כי אני ממש לא הבנתי... The EMA Missions in Music Award will be given to Alanis Morissette. Alanis has used her voice to speak out against the current Administration's proposal for drilling in the Arctic National Wildlife Refuge. At her concerts and on her website she encouraged fans to learn about the Bush Energy Plan and urged them to send letters to Congress. Over the years, Alanis has displayed a passionate take on activism and a dedicated commitment to humanitarian and environmental causes. הנה כמה תמונות

Rוית

New member
תירגום../images/Emo26.gif

"פרס הEMA למשימות במוזיקה ינתן לאלאניס מוריסט. אלאניס השתמשה בקול שלה לדבר כנגד ההצעה הנוכחית לניהול קידוחים בקוטב הצפוני באזורים המשמשים מקום מפלט להרבה חיות בר. בהופעות שלה ובאתר האינטרנט שלה היא מעודדת מעריצים ללמוד יותר על תוכניות האנרגיה של בוש ודוחקת בהם לשלוח מכתבים לקונגרס. במשך השנים אלאניס הציגה אקטיביזם פעיל נלהב ומחויבות מסורה להומניטריות ואיכות סביבה" זה פחות או יותר תרגום גס של מה שנאמר, ת'אמת, כל הכבוד לה, מגיע לה אם ככה

../images/Emo51.gif על התרגום

וברור שמגיע לה !!!! ואביב אין לי מושג איזה שיר היא שרה...אני אנסה לברר

Rוית

New member
ובמילותיו של אחי:

"היא נראת כמו דודה" זאת גם התספורת שיחסית מבגרת אותה... אבל שויין, היא עדין מקסימה

j u n k

New member
מממממממ מה זה הבגדים האלה?!??!?!!?

פחחחח האישה התחרפנה. איי לייק איט (אבל בחיים לא אלבש את זה) לילדה יש גאטס

Lotzifer

New member
מה היא לובשת לעזעזל?!

לא מספיק התרוקת הזאת שמבגרת אותה בטירוף היא גם לובש בגדים של סבתות! ובנוסף לכל הגועל הזה גם עגילי פריחות..... אבל חוץ מזה היא נראית טוב....

למעלה