enough is enough!

QaF it

New member
enough is enough!

באמת! כמה מגניבים אתם יכולים להיות?! אתם פשוט הורסים בשיטתיות את תוכניתי הסודית להיות "נוסעת סמויה" בפורום הזה! זה לא פייר! שבועות של תכנון וקפדנות ירדו לטימיון!!! ובנימה רצינית יותר... רצוני להשמיע קול סוף סוף גבר על ביישנותי, והחלטתי שאני חייבת להפגין נוכחות... אחרי הכל, אני חשה מעט כמו פולשת... קוראת לכם את הפורום, מרגלת, אבל את פרצופי (או יותר נכון את הניק שלי...) לא מראה... אז בפרץ ה"בואו ונהפוך את הפורום לפורום-בנים-בלבד-ושאר-ירקות" החלטתי לאייש את אחת ממשרות ה"שאר ירקות"... המממממ... אני מניחה שזהו...

לירונר

New member
יוווווו... אני ממלצר ../images/Emo96.gif

איזה כיייף לי ברוכה הבאה יקירתי ~
~
שוקו (כן... עם קצפת) קפוצ´ינו מילק שייק וניל אולי סתם קפה
~לירו
~

QaF it

New member
החלטה קשה...

המממ... אני אקח שוקו... עם קצפת, אם זו לא טרחה גדולה מדי... ... And by the way טיפ נדיב מובטח לך בתם השירות!

BlueCat

New member
ברוכה הבאה

יופי, עוד אחת בפורום... בדיוק מה שהיה חסר... סתם! באמת ברוכה הבאה! את מוזמנת להיצטרף (לירו
אחראי כיבוד).

SmartChild

New member
אני מתקשה להבין את ההומור......./images/Emo165.gif

בס"ד מנסה להבין ולא מצליח, אומרים כשהדעת נטרפה ייתכן ש"דיבוק" נכנס. אך בשביל קירוב ללבות אבקש להיות משגיח הכשרות... *** "ברוך השם שאני נושם"

QaF it

New member
SmartChild הידוע לשמצה...

חשבתי לשתף אותך בזה שהבורות שלך החישה את גילויי לפורום... אני לא מבינה אנשים כמוך... האמת היא שהדברים שאתה אומר מגוחכים עד כדי כך שהובילו אותי למסקנה שאתה כנראה מתחזה... מצטיירת במוחי תמונה של טינאייג´ר טיפוסי, בתוספת צד של מספר חברים נבובים, שולח הודעות שטותיות ומתענג על שנינותו המפוקפקת... במידה וטעיתי, אני מתנצלת. במקרה זה אתה סתם אדם מסכן, שמתעמק בחייהם של אנשים אשר לאורח חייהם הוא בז, מנסה לשנותם, למרות האבסורד שבדבר, וממשיך להאחז בתקווה הלא-מציאותית שמאמציו יניבו פרי. אף אחד לא כופה את דעותיו עליך, אז מדוע, לכל השדים והרוחות, אתה סבור שלך הזכות לכפות את דעותיך על אחרים? אף אחד ממשתתפי הפורום או מ´קהילת הגאים´ באשר הם אינו פוגע בך, אז פשוט תרפה... אני אישית (ובטוחני שאינני היחידה...) עייפתי מהערותיך חסרות התוכן. ושיהיה לך שבוע טוב.

SmartChild

New member
מממממ......./images/Emo165.gif

בס"ד את השם שלך QaF it אני אזכור, כתבת הערה מענינת... אך תרשי לי להעיר, אנני כופה את דעתי, אלא מנסה להשפיע בדכי נועם. תביני אותי שקשה לי מאוד לקרוא את ההודעות אך אני מקדיש זמן ומאמץ למען קירוב לבבות. *** אשת חיל מי ימצא?

BlueCat

New member
אגב, לירו../images/Emo16.gif לתשומת ../images/Emo23.gifך-

לא רוצה להישמע קטנוני או משהו אבל כשאני הצטרפתי לא קיבלתי אפילו כוס מים מהברז. גם לא
.

לירונר

New member
אממ.. אתה לא במקרה לירביב../images/Emo35.gif

מאי ~
~ את אוהבת לבלוש אחרי דברים כאלה את מוכנה לברר

לירונר

New member
אממ... מאי.. אין צורך...

הבחורון לא קיבל ממני אף פעם
אז.. קבל שוקו חם, עם קצת קצפת, דובדבן ו
~לירו