Enjoyed: A Tribute To Post

סריט

New member
Enjoyed: A Tribute To Post

עוד אלבום קאברים. לפוסט. גאד. קיצר הוא התפרסם רשמית ביום שני אבל לא היה לי כוח לשמוע הכל שמעתי את היפרבלאד ואת איזובל כי הובטח לי שהם מזעזעים, ולא התאכזבתי. אבל בסכ"ה זה אלבום נחמד, אפשר למצוא קאברים נחמדים. ויצירתיים... אבל העטיפה מגניבה

סריט

New member
ידעתי שהייתי צריכה להכנס לדףהראשי לפני ששלחתי

אבל אני עייפה, אז עוד כל מיני דברים מעניינים בדף הראשי, היירלום תשלים אותי. לילה טוב.

plants and rags

New member
כמה דברים

הייתה בדיחה מפגרת לרגל הראשון באפריל, שכדי לראות את הקליפ של וונדרלאסט ב-3D צריך לעבור איזה ניתוח עיניים או משהו. גיחי, עבדתם עליי. והנה הקליפ של וונדרלאסט בגרסה שמתאימה לנו, האלה שתקועים אחורה בזמן עם שני המימדים בלבד: http://youtube.com/watch?v=KJRiBDMfrTU. בוקר טוב.

סריט

New member
כמה פעמים אפשר לראות את הקליפ הזה

שמתם לב למחווה לhuman behavior ולhidden place?

Dolev יי

New member
יא איזה חמוד הלוך נס

כבר מוכרים אותו בארץ בתלת מימד?

סריט

New member
בארץ../images/Emo35.gif ממתי מוכרים סינגלים של ביורק בארץ?

בינתיים לדעתי זה רק דרך האתר שלה.

Esmena

New member
תודה הרבה הרבה!

בינתיים שמעתי רק את איזובל ,מאחר שהוא היחיד של להקה שאשכרה הכרתי(הכרתי כמו שמעתי ביודעין )והוא ..לא מזעזע בכלל בעיניי.הייתי רוצה לומר שהוא טוב,אבל זו תהיה הגזמה. נראה לי שהוכנסה פה מעט מאוד משמעות וזו וריאציה הרבה יותר מוזיקלית מאשר תוכנית(עכשיו אני מבינה שהווריאציה התוכנית על האישיות של איזבל תיתכן בעיקר בתחילת השיר,שם הדיסהרמוניה בין השירה לנגינה הייתה קצת יותר מדיי בשבילי. maybe it grows on you)ובכללי בעיקר בהתחלה זה נשמע כמו משהו שאנשים מוכשרים ובעלי אמצעים הקליטו בזלזול ובחמש דקות ובדאחקה-אינטלקטואלית-עד-מיאוס במקלחת .ובכלל,בכלל לא בטוח שהם סגרו את הברז! *די משעשע שהשיר היחידי,לתשומתי,שזכה לשני קאברים הוא It's oh so quiet.קאבר.חבורה של עילגים רפים.מסטיק במערכת?לא נכחיש.

סריט

New member
כן זה באמת יצא אלבום חביב. במיוחד בהשוואה

לכל מיני קאברים אחרים..... נגיד, how American of me?
לא לבעלי נטיות אובדניות

plants and rags

New member
וואו, הוא

ממש אוהב את פוסט. האם הוא שמע על שלושת האלבומים שיצאו אחריו?

סריט

New member
השאלה שלי היא אחרת

האם עכשיו כשלאהוב את ביורק זה טרנדי, יצוצו לנו אלף אייטמים על אקסימוסים וברבורים? לא שאכפת לי, אבל.. לא, לא אכפת לי.

למעלה