Enigma - A Posteriori 2006 בפורום. כנסו לפורום קסם האלבום החדש של אניגמה מחכה לכם שם.
א אהבה ונשיקות New member 15/9/06 #1 Enigma - A Posteriori 2006 בפורום. כנסו לפורום קסם האלבום החדש של אניגמה מחכה לכם שם.
א א ו ח נ ה New member 15/9/06 #2 אלבום מעולה הרבה יותר טוב מאניגמה 5 למי שתוהה אם שווה רכישה - לרוץ ולקנות!
T The Experience New member 16/9/06 #4 שמעתי רק ת'דוגמיות בנתיים ובהחלט נשמע מעניין ועם הרבה ציפיות אוחנה, לא אהבת את 5 אני מבין? כי אני דווקא מאוד התלהבתי מהסגנון והשינוי ולדעתי הוא בהחלט אלבום מצויין.
שמעתי רק ת'דוגמיות בנתיים ובהחלט נשמע מעניין ועם הרבה ציפיות אוחנה, לא אהבת את 5 אני מבין? כי אני דווקא מאוד התלהבתי מהסגנון והשינוי ולדעתי הוא בהחלט אלבום מצויין.
D DGL242 New member 16/9/06 #6 Enigma בהקשר של האייטיז מזכיר לי את רביעיית Enigma שבתחילת שנות השמונים נחשבו להיסטריה בישראל ובעולם, במקביל לשיגעון של Stars On 45 מחרוזות קאברים ללהיטי התקופה.
Enigma בהקשר של האייטיז מזכיר לי את רביעיית Enigma שבתחילת שנות השמונים נחשבו להיסטריה בישראל ובעולם, במקביל לשיגעון של Stars On 45 מחרוזות קאברים ללהיטי התקופה.