EmpuriaBrava 7/2003 סוף הדרך

HaimH

New member
EmpuriaBrava 7/2003 סוף הדרך../images/Emo59.gif

לפני 3 ימים חזרתי מספרד, יותר מדוייק מ-EMPURIABRAVA כי מרגע שנכנסתי לDROP ZONE לא יצאתי ממנו לשום מקום אחר עד מועד הטיסה חזרה לארץ. 10 ימים של שכרון חושים, אטרף, חום איימים (43 מעלות נמדדו בתוך האנגר הקיפול), צניחות מטורפות והרבה. סה"כ הורדתי 57 צניחות !!!!
מזג האויר שם היה די יציב, חוץ מיום אחד עם מעט גשם ויום נוסף מלווה ברוחות שבו לא הייתה פעילות. מדהים איך הזמן "טס" שעושים חיים. חוויה מדהימה שממולצת לכולם- בעצם חובה לנסות. ועכשיו קצת דשי"ם: * בועז גורן, ד"ש מ- KURI (BABYLON (צנחן מדהים עשיתי איתו כמה צניחות הדרכה) ומ-GILES FABRIS * עזרא, ד"ש מאיזבל, האחות משוויץ, הייתה השכנה בהאנגר הקיפול. * אורן בן יאיר ודן וייס, ד"ש מאיזבל מהמשרד קבלה של EMPURIA, ביקשה שתכתבו לה. בברכת שמיים כחולים לכולם !!!! חיים

Kobi Israeli

New member
במוזיאון של דאלי היית ???

שלום חיים וברוך הבא. אכן מועדון נהדר (כשאין רוחות...). ספר לי מה אתה עושה עכשיו יותר טוב אחרי 57 צניחות ב 10 ימים. אתה מוזמן לחזור ולצנוח בארץ, וגם להחזיר לי את GOOD STUFFFFFFF במוזיאון של דאלי היית ????? להתראות בשמי הארץ.

HaimH

New member
לא סלוואדור ולא לאמה.

אהלן קובי, כמו שכתבתי, לא עזבתי את מתחם המועדון. מהזריחה ועד ה- SUNSET (שזה בסביבות 21:00) כל הזמן צניחות. כך שלא ביקרתי, לא במוזיאון של סלוואדור דאלי ולא של הדאלי לאמה. בסוף השבוע אני במועדון, ה-GOOD STUFF, כבר נמצא בתוך התיק. שמיים כחולים לכולם.

oferbar

New member
חבל, הפסדת

זה מוזיאון מדהים. בגלל הביקוש הרב, הוא נפתח בחודשי הקיץ גם בשעות הלילה המאוחרות. בנוסף, בפיגראס (העיר בה נמצא המוזיאון) יש חגיגות קיץ במרכז העיר, כולל בניית פירמידות אנושיות שזו מסורת קטלנית. בפעם הבאה...

HaimH

New member
אמן סלע !!!!

אני מקווה שהפעם הבאה עופר, תגיע יותר מהר משאני חושב.

אופיר ברששת

אם היית קצת יותר רציני היית או מלווה לנו את הציוד או בא איתנו ושתדע אף פעם לא מאוחר מידי אנחנו נןסעים עוד 9 ימים.........!!!

למעלה