Empty user program set internal G70-E80

Empty user program set internal G70-E80

למה זה טוב? מתי זה טוב? בעיקר מתי שהאורגן עושה צרות
או אורגן חדש שהיוזרים המובנים לא מענינים אותנו-או אורגן שקנינו יד שניה ואנחנו רוצים להתחיל הכול מהתחלה http://roland-arranger.com/index.php?option=com_remository&Itemid=64&func=fileinfo&id=20 הוראות http://roland-arranger.com/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=56 ובעברית: להוריד ת'קובץ למחשב-להעתיק לתיקית "userprg"-להתנתק מהחיבור למחשב. ללחוץ באורגן על Disk & Media-להעלות את קובץ Ext Empty Set.UPS. איך אנחנו יודעים שמדובר בסט שלם ולא באחד בודד? UPG=יוזר פרוגרם אחד-UPS=סט שלם. כשנלחץ על Disk & Media-נלחץ על user program set-בריבוע העליון נבחר בinternal emory,ז'תומרת הזכרון המובנה. הסט יופיע-נסמן אותו-EXECUTE ושלום על ישראל. ללחוץ על save. כל ה144 זכרונות ריקים וניתן להתחיל מחדש. מי שרגיל לva7-g1000, יכול להעלות את הסטים שלו ישר מהאורגן
קוביה תחתונה באמצע IMPORT USER PROGRAM-הסטים מחכים בצד שמאל.
מאחר ובמקרה שלנו אין נניח כרטיס חיצוני חשוב מאוד להעתיק לפני הביצוע את כל תיקית Userprg שעולה עם חיבור האורגן למחשב-לתיקיה במחשב עצמו
גם אם אין לנו צורך בזכרונות הקודמים.ראו הוזהרתם

על אותו רעיון בדיוק

ניתן להכין סט ריק גם בכרטיס החיצוני http://roland-arranger.com/index.php?option=com_remository&Itemid=64&func=fileinfo&id=19 ועכשיו נשמות טהורות נשאלת שאלת השאלות (איפו ההוא מהקיוביס שיעזור קצת??) איך אני שומר נניח את היוזר הקיים והופך את כל הUPG שיש לי לקובץ UPS-יעני סט משלי??? שוב'פם-Disk & Media במקום ללחוץ על load לפני הכניסה לריבוע הuser program set-פשוט נלחץ על save ואז נכנס לuser program set-נבחר לו שם. הוא יופיע לאחר מכן גם באורגן עצמו כשנחזור לload והוא ישמר גם בתיקית הuserprg במחשב.נעתיק במחשב את הסט לתיקיית סטים שנשמור במחשב ותמיד נוכל לעלות סטאפים משלנו.

איפו לכל הרוחות../images/Emo121.gif

אני מוצא את העסק אחרי זה במחשב הארור
איך אני אדע היכן הUPG ואיפו הUPS??? נלך לתיקית userprg לאחר שחיברנו את האורגן למחשב. כשנפתח את התיקיה- למעלה-"תצוגה"-סדר סמלים לפי- נבחר ב"סוג". כל הUPG יתארגנו ראשונים למעלה-למטה יחכו הUPSסים

משקלים

קובץ בודד =UPG ישקול-932 ‏‏בתים -גודל בדיסק=4.00 KB סט שלם=UPS ישקול- KB-228,332 בתים-גודל בדיסק=229,376 בתים למי שאין כרטיס חיצוני-מומלץ לשמור במחשב-דיסקט ולהעלות את הסט אפ במידת הצורך- לא לשמור על האורגן
האזהרה היא רק לקבצי UPS.

גם מאתר הפורום

ניתן עכשיו להוריד UPS ריק לROLAND שלכם. http://users.tapuz.co.il/midi/db/AllFile/ups_Int_Empty_Set.UPS המעבר בין סטאפ אחד למשנהו לוקח שניות ספורות. כאן נעבור לטיפ חשוב. http://roland-arranger.com/index.php?option=com_remository&Itemid=64&func=select&id=2 בדף שלעיל יש יופי של סטים שעמלו עליהם רבות. נוריד את קובץ הzip-נפתח אותו-נבחר בתיקית User Program Set-נעביר לכרטיס חיצוני שבאורגן ונוכל להשתמש בסטאפים לא רגילים (בדקתי) עם שילובים של סאונדים-מקצבים-אפקטים ומה לא שנבנו בעמל רב
רוצים לחזור לUPS שלכם
בכמה שניות אתם שוב עם המציאות שלכם. תהנו

ולסיום

כמובן שקובץ UPS שהוא סך הכול כמו לינק לקבצי UPG לא יועיל כלום אם לא יהיו מונחים כל הUPG בתיקית הUserprg. UPG לא מקשר רק למקצב והסולו-טמפו-טרנספוז ושות', הוא יכול גם לקשר אתכם לסונג-יעני שיר שקשור ליוזר שאנחנו מעלים. לכן חשוב גם לשמור את תיקית הSong ולהעתיק את כל קבצי המידי לאורגן כך לא תתקלו בהודעות שגיאה:) אחרי שיש לנו upg למכביר וסטים נהדרים נוכל תמיד גם לערבב אותם (או כמו שהאחיין המתוק שלי היה אומר: לערדב אותם) נרשום לנו את הUPG האהובים-נוסיף אותם לתיקיה שלנו-לאחר מכן נוכל להכין UPS שיכיל סט אפים שונים וכן הלאה על זו הדרך.

MTench

New member
יש מצב להשיג כאלה סטים גם לאורגנים ישנים?

יש לי כידוע (כנראה שידוע כי אני מיילל פה כבר הרבה זמן) אורגן g-600 עתיק, והאתרים הרשמיים של רולנד לא נותנים לו שום תמיכה מכל סוג שהיא. אם אתה יודע מאיפה אפשר להשיג כאלה סטים, (נגיד אם מישהו הצליח לשפר בקצת את הסאונדים המיושנים שלו), תספר לי, טוב?

לא נראה לי שיש מצב בכלל

בG600 לייבא או לשמור בכלל סטים.ממליץ לשאול את ר' יוסף מחלילית:)

MTench

New member
בטח שיש מצב

אבל לפי המצב שנראה כרגע, ברגע שהם הוציאו את הסידרה החדשה החמורים האלה לא מוכנים לתת תמיכה ראויה לשמה אפילו ל-va7

שתי שאלות באדיבותך

אם אני יכול להוסיף יוזרים משלי תוך שאני "דורס" את היוזרים שכפי שאתה אומר "לא מעניינים אותי" אז למה אני זקוק בכל זאת למקום ריק כדי להחיל עליו את היוזרים שלי? שאלה שניה שעדיין שאני מודה שעדיין לא הבנתי על אף שענית לי עליה כבר, מה זה בדיוק סט האם זה "רק" השמונה זכרונות המופיעים בכל דף ודף? האם יש אפשרות לתת שם לסט? ואם כבר זה לא עולה לי
אז עוד שאלה: מדוע אני צריך לשמור על המחשב (כפי שכתבת בסוף ההסבר) את הזכרונות הקודמים גם אם אין לנו צורך בהם? מדוע אתה מזהיר מכך? במילים אחרות מה עלול לקרות אם לא שמרנו? המון המון תודה על מה שאתה עושה כאן.

נחלק את זה ל3

1)למה אני זקוק בכל זאת למקום ריק כדי להחיל עליו את היוזרים שלי? כמה תשובות בדבר. נקח מחשב חדש.כולו פנוי עם דיסק של 60 ג'יגה. ניקח דיסק און קי שיש עליו שני ג'יגה תמונות. אלפי תמונות! נעביר למחשב החדש. כמה מקום פנוי ישאר? 58 ג'יגה.זה מומלץ? בכלל לא. למה? סך הכול שני ג'יגה!! המון קבצים גם אם הם לא שוקלים הרבה ואין צורך בהם,יאטו את פעולת המחשב. תשווה לssd שיש לך על האורגן עם 50 מגה ותראה שזה די דומה.לא צריך לתת סיבות נוספות לG70 שדי רגיש לתקיעות. כל upg שוקל אמנם לא הרבה אבל הוא קובץ "תמונה" בהחלט.הרבה יותר נעים גם להתקל בUPG ממוספר דוגמת upg0039 למשל במקום להתחיל "לדרוס" ולשנות שמות.אתה תמיד יודע בתכלס כמה באמת תפוסים במקום להתקל בשמות ארוכים ועלומים. 2)18 כפול 8 שהם 144 יוזרים זה ה"סט" המדובר. כשאתה שומר את הסט כמו שהסברנו-בחר לך שם לסט ע"ג האורגן.אם תפעל צעד אחר צעד כמו שהוסבר, אין שומסיבה שהכול לא יפעל חלק. 3)חשוב לשמור את הסט שבדרך למחיקה על המחשב כדי שאם בטעות עמלנו על UPG מסויים, לא נמחק אותו לנצח.באורגן חדש לחלוטין שלא נגענו בו עדיין-גיבוי תמיד טוב למרות שניתן לשחזר ע"י פקטורי ריסט.היות ומדובר בתוצר המובנה של האורגן,רצוי וחשוב מאוד תמיד גיבוי לפני תהליך מחיקה.

תודה על התגובה המפורטת

האם אתה יכול להרחיב מעט בשאלה איך לתת שם לסט ע"ג האורגן? כפי שכתבתי בעבר לאחר שידרוג לגירסה שתיים ישנם יוזרים שכותבים לי "סטייל נוט פאונד" האם יתכן שפקטורי ריסט לא פותר לי את הבעיה?

לקרוא ר' קוסם שוב ושוב את השירשור

וללכת צעד צעד. תקרא כאן. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=102261811 כשתלחץ על save ותכנס לuser program set באופו אוטומטי המסך הבא יבקש ממך לבחור שם. העניין של "סטייל נוט פאונד" זה דבר אחר. ברגע שנפנים ר' קוסם מה באמת התפקיד של היוזר פרוגרם, גם שאלת ה"סטייל נוט פאונד" תפתר. היוזר פרוגרם סך הכול מצייר תמונה. אתה מצייר מקצב -משייך אותו ליוזר-מצייר שלושה עליונים ו3 תחתונים-דואג שהאינטרו יהבהב בפתיחה-מעלה את הטרנספוזיציה ל3+- מסדר לך בMODE את הלוול של כל ערוץ במקצב-משייך song למקצב-גם תמונה וקובץ טקסט-הולך למולטי FX ובונה שכבות אפקטים-ממהר לmelody intell ובונה הרמוניה משלך.עבדת שעה. נניח שתעבור למקצב אחר בקטגורית הstyle ותרצה לחזור לתמונה שכ"כ מצאה חן בעינך...מסתבר שהעסק מת...מתתתתתתתתתתתתתת!!!!!1 תשאל למה? היה קצר! לא שמרת את העסק ביוזר פרוגרם. כמו שננסה להכנס לדף אינטרנט שהוסר מהשרת ונקבל את התוצאה ש"הדף לא זמין" בדיוק אותו דבר יקרה במקרה שתבנה יוזר-תמחק ת'מקצב שהיוזר מקשר אליו-או לחלופין אפילו תשנה את השם שלו-היוזר לא ימצא את המקצב המבוקש! כששדרגת לגירסא 2 מן הסתם חלק משמות המקצבים שונו! את היוזר פרוגרם נשאר כשהיה. למה שהוא לא יכתוב "סטייל נוט פאונד". איך הוא יגיע למקצב ששמו שונה-הוחלף? והרי...והרי כבר נאמר נבואה ניתנה לשוטים
לגבי ה"פקטורי ריסט" השאלה היא פשוטה. האם שידרוג הגירסא העלה יוזר פרוגרם חדש שמתאים לגירסא החדשה.אם התשובה היא כן הרי שהודעת השגיאה לא תשוב.לנסות תמיד אפשר:) אם נלך רגע לקורג נתחיל אולי להבין מדוע אין מצב למקצב אחד, אלא לסט שלם שכולל 4 תיקיות. GLOBAL-PERFORM-PROGRAM וSTYLE עד לא מזמן העסק היה נראה לי מיותר ומסורבל.כיום אני מתחיל להבין את הרעיון. אין מצב למשל להעלות מקצבים בלי הPERFORM שהוא למעישה היוזר פרוגרם.אתה יכול להגיש את הPERFORM ריק מתוכן. תמיד אבל הוא מקושר למקצבים-חי או מת!! יש סט שלם שכולל את הגדרות הMIDI אפילו של האורגן בGLOBAL רוצה להעלות מקצב? תפדל! אבל תעלה את הכולללללל. במצב כזה באמת לא ייתכן להגיע לסטייל נוט פאונד. ת'ה יודע מה...חכמים החברה מקורג

למעלה