טטנקה! סופרייס באפלו!
M melechbabar New member 5/6/12 #53 קי לי לי לי להההה לההה להההה טטנקה באפלו גזען טטנקה!!!! התחברתי מהעבודה בכדי שיספרו את הקול שלי במהפיכה!! ולטטנקה יש איזה חוזה לג'נדס או משהו מול הWWE לא? לזה לא נחשב???? RC
קי לי לי לי להההה לההה להההה טטנקה באפלו גזען טטנקה!!!! התחברתי מהעבודה בכדי שיספרו את הקול שלי במהפיכה!! ולטטנקה יש איזה חוזה לג'נדס או משהו מול הWWE לא? לזה לא נחשב???? RC
K kendog keds New member 5/6/12 #59 זה הולך להיות אחד החזקים אם לפני ששמענו שהוא בא לארץ מישהו היה אומר לנו שטטאנקה יהיה עובד החודש (לא רק בהתחשב בזה שהוא בכלל לא בחברה, אלא במה שהוא תכלס שווה כמתאבק ועוד בגיל הזה) היינו מאשפזים אותו
זה הולך להיות אחד החזקים אם לפני ששמענו שהוא בא לארץ מישהו היה אומר לנו שטטאנקה יהיה עובד החודש (לא רק בהתחשב בזה שהוא בכלל לא בחברה, אלא במה שהוא תכלס שווה כמתאבק ועוד בגיל הזה) היינו מאשפזים אותו
Y Yonipac New member 5/6/12 #64 רק שהWWE לא יכנסו לפה ואז הם יסיקו מסקנות כאלה שהWWE אוהבים להסיק מסקנות... ויחזירו את טטנקה.
P pufpuf New member 5/6/12 #67 זה יהיה יותר מפתיע אם במקום טטנקה בכלל תגיע בסוף להתאבק הבת שלו, טטיאנה?
Y Yonipac New member 5/6/12 #69 גם לא וגם אם ישדרו באירוע פוקהונטס במקום להביא את טטנקה לא ממש יפתיע אותי.
ש שי מילר New member מנהל 6/6/12 #72 דבר אחד בטוח כבר מספר חודשים שהפינה לא מפסיקה להפתיע, למרות הוותק שלה עדיין מדובר במרענן הרשמי של הפורום. אני די מופתע מהבחירה, אבל אם כבר דמוקרטיה אז עד הסוף.
דבר אחד בטוח כבר מספר חודשים שהפינה לא מפסיקה להפתיע, למרות הוותק שלה עדיין מדובר במרענן הרשמי של הפורום. אני די מופתע מהבחירה, אבל אם כבר דמוקרטיה אז עד הסוף.