Empedocles

Gilliana

New member
Empedocles

בהשראתה ועפ"י בקשתה של שיר - כתבתי את הסיפור הזה כסצנת השלמה בפרק "אמפדוקלס". עפ"י בקשתה והמלצתה של אורית - אני מפרסמת את הסיפור להנאת כולכם (אני מקווה). תודה לכן חברותי היקרות!

1Shir

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ההצעה שלי היתה שתכתבי סיפור שמבטא את הכעס שיש לך על מאלדר על היחס שלו לסקאלי, כי לא מזמן היתה תקופה שהיה לך המון כעס עליו.. מה שמעניין בסיפור זה שלא היה ריב ביניהם, היא אמרה לו מה מפריע לה והוא הסכים מיד והכל היה בסדר.. כלומר, הקונפליקט הוא מאוד קטן.

Gilliana

New member
המממ... זה לא ממש כך

כי... נכון שלא היה ריב - מאלדר הבין שהיא נפגעה ושהוא גורם לה להרגיש רע. הוא לא ממש הסכים, הוא די התחמק. לפחות לפי דעתי. הרי הוא לא יכול היה להגיד בשום מקרה "כן, אנחנו רק עובדים יחד" - זה היה נשמע נורא ואיום. הפואנטה היא שהקונפליקט בעצם לא נסגר. מצד אחד כביכול כל הבעיות הוסדרו, אבל זה לא ממש נכון מכיוון שהיא ממשיכה להרהר בסוף בעניין ההגדרה. בכל מקרה, הוא בטח לא היה רב איתה כשהיא בחודש שישי או לא יודדעת כמה ועוד בבית חולים - זה לא מאלדר בשום מקרה.

כמו שכשבר אמרתי לך פעם..

את הרי יודעת שבאותה סצינה אני לא מאמינה שהיא נפגעה או נעלבה מדבריו. ואני לא חושבת שהוא באמת התכוון או יאמר משהו כזה בכוונה "אנחנו רק עובדים יחד" הם יודעים מה הם. הם יודעים שזה יותר משותפים. אולי לא יודעים מה בדיוק, אבל בטוח במאה אחוז שהיא יודעת שהם לא רק עובדים יחד. ואני בטוחה שהוא לא יגיד לה כזה דבר רק בגלל שזה נשמע נורא.

Gilliana

New member
עינת, יש לי שאלה...

מכיוון שלא ראינו שום דבר אחר למעט הקטע שהוא אומר לה "אנחנו רק עובדים יחד". איך לדעתך היא אמורה להרגיש נוכח הדברים האלו? הרי אם זוכרת, כבר דיברנו (בהקשר של דיאנה) על כך ששום דבר לא בטוח. אם את זוכרת, שיר אמרה באותו שרשור "למה לה לקנא? היא יודעת שהוא אוהב אותה" וגם את וגם אני לא הסכמנו עם כך. נכון? למה שעכשיו היא פתאום כן תדע למה הוא מתכוון ותהיה כן בטוחה שהוא לא מתכוון לזה אם זה מה שהוא תכל'ס אמר?

אבל זה שמיים וארץ ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ההבדל בין התקופה עם דיאנה לתקופה בה הם עכשיו.... אל תשכחי שאז באמת היחסים בינהם היו שונים . בתקופה הזאת יש להם ילד ביחד. שניהם יודעים את זה. אני מניחה שהם יודעים גם איך ילדים באים לעולם ויודעים מה הם עשו ואיך הגיעו לנקודה הזאת. אני בטוחה שסקאלי מודעת לזה שהם לא רק עובדים ביחד. יודעת מה? אני לא בטוחה שאי פעם היה שלב שהם רק "עבדו יחד" מהתחלה הקשר בינהם היה יותר מזה... הרי הוא גם אמר את המשפט בקונוטציה אחרת. יודעת מה? אולי זה היה רמז בשבילה היא דיברה על הסדרה משתגעים מאהבה והוא אמר לה "זה סדרה על נשואים אנחנו רק עובדים יחד" אולי הוא בכלל ניסה לרמוז לה לקחת הכל צעד אחד קדימה? אולי הוא רצה להוציא ממנה את מה שהיא חושבת.. זהו..

Gilliana

New member
ברור שהיא מודעת לזה!

זה בכלל לא העניין, העניין הוא הגישה שלו ליחסים שלהם. הרעיון שלך לגבי הרמז לקחת את הכל צעד קדימה הוא מאד יפה ולרגע, אבל רק לרגע קצרצר, כמעט קפצתי על המציאה בשתי הידיים אבל לא - במחשב שניה, בהתחשב בכך שמאלדר נמנע מלהגדיר הגדרות, מבולבל, מסויג ובעיקר מאוים - אין סיכוי שעל זה הוא חשב באותו רגע. אבל שוב נשאלת השאלה האם העובדה שהם עברו את מחסום המיטה באמת עושה כזה הבדל? ונניח שזה היה ארוע חד פעמי? אנחנו הרי לא יודעים בשלב הזה עדיין מה בדיוק קורה איתם. בואי נניח, רק נניח לצורך ההיפותזה - שבאמת היה ארוע חד פעמי של סקס ב-all things. האם סקאלי באמת צריכה להבין מזה לאן הרוח נושבת ביניהם? האם זה באמת אומר שזהו, מרגע זה ואילך הם יחד כזוג? הרי ההריון לא היה מתוכנן, למעשה - מי חלם בכלל על אפשרות כזאת? האם היא באמת יודעת מה מרגיש לגבי העניין? לגביה? לגבי הילד? לפי דעתי התשובה היא שלילית.

אבל זה לא משנה...

את צודקת. אולי הוא לא חשב על זה אולי כן. אולי היא לא יודעת מה קורה בינהם אולי היא כן . אולי הילד חיבר בינהם אולי לא. אולי הם דיברו על מה הלאה ואולי לא. אולי זה היה חד פעמי ואולי לא. אולי הם הגדירו את עצמם ואולי לא. אף אחד לא יודע מלבדם. אף אחד לא יכול לשער מה קורה קרה או יקרה בינהם מלבד מאלדר וסקאלי עצמם (טוב נו, וכריס) אבל יש דבר אחד בטוח. דבר אחד שאני באמת מאמינה בו. הם מעולם לא היו רק שותפים בעבודה מעולם לא... שניהם יודעים את זה. שניהם בטוחים בזה. אולי בגלל זה הוא ידע שהוא יכול לצחוק על הנושא כי סקאלי בטוח תבין את ההומור. אין מצב בעולם שהוא באמת מאמין שהם רק עובדים יחד...

Gilliana

New member
נו, זה גם מה שאני אומרת ../images/Emo13.gif

אז על מה אנחנו מתווכחות בעצם? זה בדיוק העניין! בטוח ובטח שבטח שהוא לא חושב כך. לכן בסיפור שלי הוא מודה שהוא אמר שטות, כי הוא לא התכוון לזה ולא חשב כך מעולם. I rest my case.

Gilliana

New member
אבל גם אני לא אומרת שהיא נעלבה...

... רק שהעניין ניקר לה במח. אם היא היתה נעלבת, זה היה נגמר הרבה הרבה יותר גרוע.

Gilliana

New member
ואני עדיין חושבת שזה לא היה במקום

ושהוא לא היה צריך להגיד את הדברים. ומה שהיה יותר מעליב בכל העסק היה ההערות שלו לגבי שליח הפיצה והמקלחת - לאו דווקא עניין העובדים ביחד או לא. וכן - אני עדיין חושבת שההערות שלו היו קצת פוגעות, בין אם הוא חשב כך ובין אם לא. ברגע שהוא הוציא את המילים מהפה - אני עדיין משוכנעת שזה דגדג לה באיזשהו מקום למרות שהיא לא הראתה את זה כמעט בכלל. ויחד עם זאת, היא הגיבה ב: "אתה יודע למה אני מתכוונת" לא הכי שבע רצון בעולם. לפחות אני לא שמעתי שום התלהבות בקול שלה, רק עייפות וחוסר כוחות להתווכח.

טוב..

אני חושבת שהכל היה בהומור ובהלצה. לדעתי זאת בדיחה פרטית שלהם על העובדה שכל האף בי איי עושה הגרלה מי האבא של הילד.. סקאלי מכירה אותו מספיק טוב בשביל לדעת שהכל בצחוק ועם הרבה אהבה..

1Shir

New member
מעולם לא לקחתי בחשבון את האפשרות

שהסקס ביניהם היה חד פעמי! מאוד מעניין, יכולים להתפתח מזה כל מיני כיוונים שעד היום לא חשבתי עליהם... דיון מעניין יש כאן!

Gilliana

New member
מה, שכחת כבר את איש הצללים? ../images/Emo13.gif

ובלי שום קשר, שיר - מה דעתך על העניין? את גם חושבת שדבריו של מאלדר לא נשמעו צורמים? איפה את עומדת בסוגיה?

1Shir

New member
איש הצללים בין כה וכה לא הגיוני

כי אם היה רק לילה אחד, הוא היה במיטתו של מאלדר ולא אצל סקאלי. ונראה לי שאת כבר יודעת את דעתי, לא? אני לא חושבת שסקאלי נעלבה בפרק. זה לא סותר את העובדה שאני מוצאת ויכוח ביניהם על "יחסינו-לאן?" כמאוד מעניין...

Gilliana

New member
"יחסינו - לאן?" אהבתי! ../images/Emo45.gif

אולי זאת באמת צריכה להיות הפואנטה של הסיפור הבא...

1Shir

New member
בדיוק בגלל הנ"ל אמרתי...

שהייתי שמחה להמשך :).. (שיש בו יותר קונפליקט) אבל רק אם זה בא לך באופן טבעי.. :)

Gilliana

New member
חשבתי על זה הרבה...

... והגעתי למסקנה שבסיטואציה הזאת לא יעול להיות קונפליקט, בדיוק בגלל מה שכתבתי קודם - סקלי בבי"ח, לא בקו הבריאות וכו'. מה שכן - קונפליקט יכול לבוא בשלב מאוחר יותר, אבל אני אצטרך לראות את אמפדוקלס שוב ולדעתי גם כמה פרקים אחריו כדי למצוא את המקום הנכון. אני כבר לא זוכרת מהפרקים האלה הרבה.

למעלה