emo emo emo emo

ב.ן.נ.ת.ן

New member
emo emo emo emo

בס"ד אימו. קשור מאד לפאנק, וזה גם ממש טוב לאחרונה יש עליה בגל הפופולריות של אימו בקרב הנוער, כרגע שולטים בשוק הזה Dashbaord Confessional Further Seems Forever Saves The Day The Juliana Theory Thursday The Get Up Kids ועוד טובים רבים מעניין אותי לדעת מה אתם, הפאנקיסטים הקשוחים, חושבים על המוזיקה הרגשנית הזאת respect בן

pikitup

New member
דווקא הארדקוריסטים אוהבים אימו

זאת לא בושה לבכות.. פחחחחחחחחחחחחח

pikitup

New member
אני אישית לא אוהב

אבל אני גם לא פאנקיסט קשוח.

חיננית

New member
אימו

אני אוהבת את דאשבורד קונפשיונלס בימים עצובים אבל לדעתי הלהקת אימו הכי מוצלחת מבחינת שירים היא Ultimate Fakebook הם כה עדינים

ב.ן.נ.ת.ן

New member
דווקא עליהם אני לא מת כל כך

אבל דאשבורד המלך הוציא עוד EP עכשיו, Summer´s Kiss שבו הוא מבצע מחדש 4 שירים מThe Swiss Army Romance ובשביל לא להרוג את הנושא הזה, מה לדעתכם השיר אימו הכי טוב, איזה שיר מביא אותכם לדמעות?
קשה לי לבחור אחד, אז הנה השלושה שלי: Dashboard Confessional - This Bitter Pill Further Seems Forever - New Year´s Project Saves The Day - Rocks Tonic Juice Magic

xero1

New member
אמו?

לא יודע, לפעמים שאין לי כח להרבה רעש פשוט מעיר את הילדים בעיקר.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אם כבר אז זה...

"הילדים הקמים" או "תקומו ילדים" בקיצור, The Get Up Kids הם באמת חזקים בתעשיית האימו אבל הדיסק החדש שלהם לא משהו לדעתי, הוא ברובו קאוורים, ויש כמה לא ממש טובים הכי טוב שלהם Something To Write Home About הם תמיד פותחים את הדיסקים שלהם עם שיר ממש טוב (Holiday, On the Roof) אבל לקראת הסוף זה ממש מתחלש, לא מת על זה מבחינת מבנה דיסק הכי טוב ששמעתי עד היום היו Further Seems Forever שמספרים סיפור בהמשכים בעשרה שירים והמוזיקה מתשנה (מקצב ומלודיה) לפי מה שעובר על הכותב ע דשהוא מגיע לסוף, להכרה (ממש טרדגיה יוונית) בשיר הגאוני A New Desert Life, אם תרצו אנתח לכם את כל הדיסק ואת הסיפור שמאחוריו
גאוני גאוני גאוני

punk

New member
הע

זה passive voice אתה לא יכול להגיד בעברית את זה

OPERATi0N_iVY

New member
"בימים עצובים" (עלק..) אני שומע...

שירים כמו COROZON DE ORO, HOOLIGANS,BLACK LUNG, BORDERLINE, REJECTED, POISON וכו´..., את הדיסק LONDON CALLING של הקלאש, MINOR THREAT ו-OSKER...

OPERATi0N_iVY

New member
כשהחברה זורקת אני שומע את...

BLINK 182 - DAMMIT ANATOLIO666 AND THE BASTARDS - GIRLS IS NOT ROULES AT OLL! אבל אח שלי, מי נראה לך תזרוק גבר כמוני? אה? הנה תסתכל על התמונה שלי ותראה איזה כוסון אני...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
crime is when you kill a man

why skating is a crime, i dont understand
אכן כוסון אמיתי אתה, הייתי עושה לך טובה מה בלינק שהחברה זרקה ? לא ולא! צריך משהו עם קצת צעקות רגשניות, מישהו ששר גבוה על בנות מניאקיות, כמו: דאשבורד, Thursday, FsF, STD וכל החברים שלהם your hair, its everywhere screaming infidelities and taking its wear word.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
גם אני לא משהו רציני ../images/Emo3.gif

Saves The Day - Sell My Old Clothes, I´m Off To Heaven בן זונה שיר

xJUDGEx

New member
Emo.

אז ככה לשמוע אימו זה אחלה יש הרבה להקות אימו טובות כמו שבן אמר קודם אבל זה הכל תלוי במצב רוח ... אימוקור זה תמיד טוב Poison the well וכו´ ורוב הלהקות טראסטקיל זה מטאלקור עם קטעים של אימו יש גם להקה חדשה שקוראים להם Cohhed And Cambria שזה "אימו" בערך שמושפע מהרבה להקות טובות כמו SUNNY DAY REAL ESTATE, LED ZEPPELIN, GLASSJAW, AT THE DRIVE-IN וכו´... -EMO VIOLENCE!

למעלה