EMINEM

rocket

New member
EMINEM

תגידו...מה אתם חושבים עליו? אני אישית די מכבדת אוץו כי הוא לא מפחד לומד את מה שהוא חושב בפרצוף (תאמינו לי צריך אומץ בשביל הקטעים האלה) אני פשוט יודעת שיש מלא אנשים ששנואים אותו אז סתם רציתי לדעתמה אתם כאן בפורום חושבים עליו?? rocket

יש לו חוש הומור...

חוץ מזה, ואני בטוח שלפחות הנעל זוכרת (היא כזאת לארג`, יש לה זיכרון מדהים), שלחתי הודעה עליו די מזמן, כך שאין לי כח לחזור על זה. הוא פשוט אחלה, ויש לו כישרון זה בטוח. רק על דבר אחד אני בטוח שהוא מתחרט- על זה שהמפיקים שלו הפכו אותו למין בריטני ספירס כזה שהוא כ``כ שונא. לפחות הוא דופק אותה... לילה טוב. תהנו בסופ``ש! דוד.

כף שטות

New member
אמינם

אמינם

מה אני חושבת על ? אם היית שואלת אותי יום לאחר יציאת הסינגל my name is הייתי אומרת לך שהבנאדם גאון (לא יודעת למה חשבתי ככה, אבל זה מה שיצא). עד לפני כמה זמן חשבתי שהוא סתם איזה מתלהב, כאשר השיא היה לאחר יציאת the real slim shady ולמרות שאני שונאת פופ מוצהרת, ממש לא אהבתי את הצורה שהוא ירד על בני אדם, זה היה ממש לא מתאים... כל פעם ששמעתי את השיר הזה רציתי להקיא, לכן כ``כ אהבתי את הפארודי ה של וירד אל לשיר הזה. לאחר סטן, קצת נרגעתי... אמת... שיר מעט נרקיסיסטי... אבל אגואיזם הכרחי להעברת הרעיון של השיר. שיר מדהים לדעתי, אם כי צינזורו בMTV היה ממש מיותר, ומקשה על הבעת הרעיון. מילים כמו פאק, שיט ושאר מטעמים באמת קצת דפוקות כשמכניסים אותן מליון פעם בשיר, אבל יש דברים שהם חלק חוב מהיצירה והצנזורה הורסת לחלוטין. כרגע אני בעמדה ניטרלית- אדם קצת מתלהב, אבל עם שירים מעניינים.

למעלה