??? Eminem Vs

Nomero Uno

New member
??? Eminem Vs

מישהו יודע על מי יורד אמינם בשיר Quitter? ( שיר מתוך Hits&Unreleased)

M ShadY

New member
אז ככה...

אוורלאסט (שם אמיתי: אריק שצ´ורדי) הוא נראה לי רוקר (מסוג ניו מטאל) שירד על אמינם בשירים: Whitney´s Revenge, I Remember ובעוד איזה רמיקס לשיר של אמינם שאני לא בדיוק זוכרת... העניין גם התגלגל ללימפ ביזקיט, הדי.ג´יי שלהם ירד על אמינם בטי.אר.אל, וגם אמינם ביקש מפרד דארסט (הסולן של לימפ ביזקיט, ואז הוא ואמינם היו חברים) שיעזור לו נגד אוורלאסט, פרד דארסט אמר שלא, בגלל שהוא חבר טוב של אוורלאסט. וזו גם הסיבה שהוא שונא עכשיו את לימפ ביזקיט... מקווה שהבנת

Altryne

New member
צודק, תגידו דברים שאתם יודעים על

בטוח ואם לא יודעים שתקו או כנסו לאתרים שיסבירו לכם על זה

Nomero Uno

New member
קודם כל תודה על התשובה

ויש לי שאלה אחרת אם כבר מדברים על סכסוכים מישהו יודע האם אמינם ענה לירידות של קן קניף ב"קן קניף שואו"? בהתחשב שבין השאר קן ירד גם על בתו ועוד משהו קטן, איך נקרא הדיסק שבו שיידי רקורדס עונים לבנזינו ?

Psycho MC

New member
די די!!!

עד כדי כך לא יודע שום חרא אפילו?! מה לא ידעתם? קן קניף הוא ראפר עצבני!!! והוא בנאדם חי!!! שיידי רקורדס עונים לבנזינו?! חכם מאוד...

Nomero Uno

New member
אז אני לא יודע כל דבר שקשור לאמינם

לא צריך להתעצבן ! אתה לא רוצה לענות אל תענה ואני יודע שקן קניף הוא לא בן אדם אלא דמות אבל עדיין מאחורי הדמות עומד בן-אדם שהוציא את הדיסק ובקשר לדיסק של שיידי רקורדס לפי מיטב ידיעתי הם הוציאו דיסק בתגובה לדיסק של בנזינו לאמינם יש שם שתי שירים The Sauce ו Nail In The Coffin

Nomero Uno

New member
הנה הדיסק

הדיסק נקרא (The Invasion (DJ Green Lantern Mix והנה רשימת השירים ממנו והעטיפה Shady Invasion Intro Eminem- Invasion Benzino- Freestyle Eminem- The Sauce Benzino- Pull Ya Skit Up Eminem- Nail In The Coffin´ Obie Trice- Welcome To Detroit City 50 Cent/G-Unit- 8 More Miles Mobb Deep- Survival Of The Fittest 2003 Flipmode- Freestyle Obie Trice- You´ve Been Slain 50 Cent/Brooklyn (Aftermath) The Hood Obie Trice- Freestyle D-12/50 Cent- Rap Game 50 Cent/G-Unit- Freestyle Golden State Project- Freestyle Joe Beast & The Game (Aftermath) Freestyle Proof (D-12) Freestyle F.T. (Goliath) Freestyle Eminem- Lose Yourself (Green Lantern Remix) Gangstarr- Freestyle Jay Z/Dr. Dre/Rakim- The Watcher Pt. 2 Kuniva (D-12) Freestyle 50 Cent/G-Unit- Freestyle Hom (Goliath) Freestyle Young Zee- Freestyle Kardinal Offishial- Freestyle 2 Pac/Nas- Thug Mansion (Green Lantern Remix)

למעלה