Eminem-video's v v v
B bLAck hALo New member 8/6/04 #6 ---- עכבר ימני "שמור בשם.." כולם עובדים חוץ מ-Dr. Dre feat. Xzibit and Eminem What´s the Difference (Live)
---- עכבר ימני "שמור בשם.." כולם עובדים חוץ מ-Dr. Dre feat. Xzibit and Eminem What´s the Difference (Live)
F FuCkInG C r A z Y New member 11/6/04 #7 תנקיו הילוש..! למרות שיש לי את הכול זה הרוב מהדיוידי. תנקיו בכל זאת לוב יו
F FuCkInG C r A z Y New member 11/6/04 #14 אוףףףף! עד שהם מוציאים שיר יפה הם לא מוציאים אותו באמת!.! גרררררררר
F FuCkInG C r A z Y New member 12/6/04 #18 מה?!? את how come אני אוהבת! את 40oz אני שונאתתתתתת..! דיברתם על האו כומ לא?@?!
K k k1 New member 13/6/04 #19 לא,דיברנו עלoz40 אני לפחות דיברתי על זה... חחחחחחחחחחחחחח עדי הרגת אותי-האו כומ..אין כוח לכתוב באנגלית,אה?
לא,דיברנו עלoz40 אני לפחות דיברתי על זה... חחחחחחחחחחחחחח עדי הרגת אותי-האו כומ..אין כוח לכתוב באנגלית,אה?
F FuCkInG C r A z Y New member 13/6/04 #20 חחח ממש לא הה י כח לרשום באנגלית... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זוכרת שהיה לי את הזה שלא יכלתי לרשום בעברית.. חחח cosamk אני זוכרת שזה הצחיק אותך.. ו oz40
חחח ממש לא הה י כח לרשום באנגלית... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זוכרת שהיה לי את הזה שלא יכלתי לרשום בעברית.. חחח cosamk אני זוכרת שזה הצחיק אותך.. ו oz40