EMIN3M & THE R00TS

Psycho BuZZ

New member
EMIN3M & THE R00TS

אמינם גייס את דה רוטס, הרכב היפ הופ מפילדפלפיה, כדי לגבות אותו בהופעה חי בטקס פקסי הגראמי בביצוע "Lose Yourself"

hermoni

New member
אתה בטוח?

לצרף אותנו לשורותינו? שנעשה לו את המבחן?:)

tomoshe

New member
"המבחן"?

מה זה? צריך להסתובב עם האפרו של קוואסטלוב שבוע? צריך לזרוק את הדיסק טינגס פול אפארט ממגדלי עזריאלי לרוץ למטה במדרגות ולתפוס אותו לפני שהוא נשבר? שום מבחן, שום נעליים ואפילו לא סנדלים תנ"כיות. רוטס, כמו חומוס, שומעים מאהבה - או שלא שומעים בכלל.

tomoshe

New member
"המבחן"?

מה זה? צריך להסתובב עם האפרו של קוואסטלוב שבוע? צריך לזרוק את הדיסק טינגס פול אפארט ממגדלי עזריאלי לרוץ למטה במדרגות ולתפוס אותו לפני שהוא נשבר? שום מבחן, שום נעליים ואפילו לא סנדלים תנ"כיות. רוטס, כמו חומוס, שומעים מאהבה - או שלא שומעים בכלל.

tomoshe

New member
"המבחן"?

tomoshe

New member
"המבחן"?

מה זה? צריך להסתובב עם האפרו של קוואסטלוב שבוע? צריך לזרוק את הדיסק טינגס פול אפארט ממגדלי עזריאלי לרוץ למטה במדרגות ולתפוס אותו לפני שהוא נשבר? צריך להגיד "שתוק" עשר פעמים לפחות בפורום? שום מבחן, שום נעליים ואפילו לא סנדלים תנ"כיות. רוטס, כמו חומוס, שומעים מאהבה - או שלא שומעים בכלל.

hermoni

New member
מתרגש אה?:)

אבל רוטס זה כמו אוז אפשר לראות אוז כי זה מגניב שיש מכות ורצחים וכל אלה ואפשר לראות אוז כי זאת הסדרה הכי טובה שאי פעם נחתה פה עם עלילה מצוינת שחקנים עילאיים ובכלל מארז מושלם מבין את האנלוגיה?

tomoshe

New member
התחלקה לך אנאלוגיה כמעט מוצלחת.

אבל הסופרנוס לוקחים.

tomoshe

New member
התחלקה לך אנאלוגיה כמעט מוצלחת

הסופרנוס לוקחים.

hermoni

New member
דבר ראשון תנשום

תירגע עם העכבר לחיצה אחת זה מספיק... ובקשר להודעה שלך.. לא! כ"כ לא! אין לך מושג כמה לא! ובאמת שאין לי כוח להסביר בכתב עכשיו למה אוז לוקחת ב5 צעדים קדימה את הסופרנוס

tomoshe

New member
נרגעתי.

אבל טעות בידך. למעשה, לא טעית טעות כל כך מרה מאז שחשבת שאם תהיה ציני כל הזמן יאהבו אותך. :)

hermoni

New member
נו...

מדברים על טעויות אוז היא ללא ספק תוכנית הטלויזיה הכי טובה שנחתה פה אי פעם ובאמת אין צורך להתווכח עם זה (ראה לדוגמא את השיעמום הענק בעונה האחרונה בסופרנוס שלאט לאט דעכו בעוד אוז תמיד שומרת על קו יציב על עליונות) חוצמזה אני לא חושב שככה יאהבו אותי:) אני לא ציני תמיד:) וכן אוהבים אותי (ככה לפחות אימא אומרת....)

Blood

New member
תשמע..

לפחות בסופרנוס אני לא צריך לראות את בושמאליס וריבאדו ערומים..

Blood

New member
תשמע..

לפחות בסופרנוס אני לא צריך לראות את בושמאליס וריבאדו ערומים...

Blood

New member
תשמע..

לפחות בסופרנוס אני לא צריך לראות את בושמאליס וריבאדו ערומים...

TakTik

New member
מי שומע רוטס בגלל שזה מגניב?

וחוץ מזה....ברוטס יש מכות ורוצחים?

TakTik

New member
מי שומע רוטס בגלל שזה מגניב?

וחוץ מזה....ברוטס יש מכות ורוצחים?

למעלה