EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

Rukia nik

New member
שמתי לב לזה גם ב"רסקיו מי"../images/Emo9.gif

ד"א עדכנתי את הבלוג!

PerfectSP

New member
אפשר להגיד שזו ש' גרמנית../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

נו,את יודעת, איך שהם מבטאים את הש',לא בדיוק כמו בעברית או אנגלית.. הם מיוחדים
[אגב,מה זה קשה לתפוס איך עושים את זה נכון!
]

אומיגאד ראיתי , תקראו ../images/Emo11.gif חחח

קודם כל סנופ דוג כזה סטלן ודפוק . והוא שיעמם אותי . בכל מקרה שהם זכו , הייתי כ"כ מאושרת . לא הצלחתי לנשום !! זה היה מדהים
ההופעה של MCR הייתה זוועה , הייתי בשוק שהם כאלו חרא בלייב , לא נורא אני סולחת להם רק בגלל פראנקי
בהופעה של טוקיו הוטל , התחלתי לצרוח כמו משוגעת . התפאורה הייתה מדהימה !! ביל שר מדהים בלייב , ארבעתם כ"כ נטפו סקס
אחר"כ בגשם הייתי בשוק !!!!!!!!!! גוסטב הכי שיחק אותה שהוא תופף והמים היו עליו לא הצלחתי לנשום . זה היה פשוט מדהים . ובאמת הם היו מדהימים וכ"כ מגיע להם , כפרעליהם :) אוי וכל האלה ב-VIP היו כאלו סטלנים DDDDDDDDDDD:

AvivLG

New member
"ההופעה של MCR הייתה זוועה , " ? ממש לאאא

הם היו מדהימים . והם היו צריכים לזכות או ברוק אאוט או הלהקה של 2007 ~ הם היו פצצה וג'רארד עוד יותר . פשוט טקס מאכזב . MCR היו צריכים לזכות ובגדול . האובססיה שלי אלייהם גדולה מידי . \:

McLeaFLY

New member
../images/Emo31.gif

ההופעה של מיי כאם הייתה נדירה!!! ררררר וג'רארד
וגם היה חסר את בוב ://

Plaztyk

New member
חחחחח את מביכה את עצמך.

"וואיייייייייייייייי די כבר להגיד כמה MCR חרא!" זה לא פורום MCR. צאי מזה כבר!!

falloutgirl XD

New member
אני מביכה את עצמי?!

את מביכה את עצמך. לא נעים לך להסתכל על מה שאני כותבת, אל תסתכלי. לא הכרחתי אותך.

ElinorLahav

New member
תפפפפפפפפפסיקו לריב ../images/Emo6.gif

אתן מתנהגות כמו ילדות קטנות ! כל אחת ודעתה
מה את רבה איתה על כך שהיא לא אמרה "דעתי" = שטווווויות
תפסיקו לרייב

kushkush1233

New member
../images/Emo2.gifיויויוווווווו מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *-*

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד OMGGGGGGGG זה היה כזה מושלם!!! ההופעה היתה מדהימההה והם זכו!!!!!!! נגד פול אאוט בוי, מיי כמיקל רומאנס [שאגב היו גרועים באותו ערב] ו30 סקונדס טו מארס נו יווווווווו בילוש היה כזה מושון הוא כל כך התרגשששש וטוםםםםםםםםם והוא נאם כל כך יפההההההה D: עם המפתה הסקסייייי שלוווווווו יואו אני אשכרה בכיתי בשבילם D: שימשיכו ככה הם הכי טובים D:::::::::

0oSharoNo0

New member
גם לדעתי היא הייתה די טובה

אבל ג'רארד באמת היה נראה לי מוזר... אבל חוץ מזה הייתה הופעה סבבה... פספסתי את ההופעה של טוקיו..!!! אני לא מאמינה... נרדמתי באמצע :( ובסוף לא היה שידור חוזר ב-2.. בעעע

florit11

New member
מיי כימיקל רומאנס ממש זייפו! O:

ציפיתי מהם ליותר.... משהו לא טוב עבר עליהם באותו הערב! ><" ואילו טוקיו הוטל.....
מעולים כמו תמיד...

למעלה