EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאיזה חמודים../images/Emo6.gif

איך גוסטב חייך שאמרו שהם זכו
איך ביל התרגש,הוא בקושי הצליח לדבר! זה היה נראה כאילו הוא ניסה לתת לטום את המיקרופון. יצאה לו אנגלית ממש יפה דווקא (יחסית למה שהוא יודע-וגם עם המבטא הכבד שלו
)

Dangerous Lady

New member
זה היהה ככ יפה

ובאמת היה משו מוזר בקול של ביל אולי זה בגלל המחלה, והמים זה היה השיא אפחד לא ציפה לזה , מסכן ביל האוזנייה הפריעה לו אבל הוא המשיך לשיר כמו מלך, קיצר היה מדהים ושנה הבאה הם בטוח לוקחים את הפרס של להקת השנה!

ravidulce

New member
זה היה כל כך מדהים ../images/Emo99.gif

איך התרגשתי שהם קיבלו את הפרס והופיעו D: ההופעה הייתה ממש מדהימה ועם המים אעאע

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

הסיכום שלי- סנופ דוג מנחה גרוע. זה היה נראה כאילו דייב מהפו פייטרס מנחה-ותכל'ס,נראה לי שהם הביאו אותו לגיבוי כי הם ידעו שסנופ יהיה גרוע-החלטה נבונה! כשהם זכו באינטראקט אני עמדתי ככה
אני הייתי בהלם! איזה חמודים הם היו,איך הם התרגשו-אפילו ראו את זה על גוסטב
האנגלית של ביל יצאה טובה מאוד,וגם היא הייתה מובנת,וזה דבר קצת קשה עם כל המבטא הזה שלו
זה היה נראה כאילו הוא רצה לתת לטום את המיקרופון כי הוא התרגש
בהופעה הם היו פשוט מדהימים. אין לי מילה אחרת-מ ד ה י מ י ם . לא אכפת לי פלייבק לא פלייבק,מספיק היה לי לראות את האנרגיות של כל אחד מהם בהופעה,וזה עשה את ההופעה למצוינת;בכלל,איך גוסטב השתגע כשירד "הגשם"
הם היו פשוט מצוינים,מדהימים,ותכל'ס,כולם יודעים מי באמת להקת השנה. אני די בטוחה שלינקין ניצחו בהפרש קטן-כי עם כמות הצרחות שהייתה לט"ה כל פעם שהזכירו אותם... ולא נורא,הם לא זכו השנה-אבל תמיד יש את שנה הבאה.
בקיצור-היה טקס מדהים!

על הטקס בשתי מילים .

בשתי מילים ,מאכזב ביותר . טוקיו הוטל נתנו הופעה מדהימה פשוט ,אחת הטובות ,אבל את האמת ,ואל תהרגו אותי ,לא היה מגיע להם לזכות ,למרות כל ההערצה מי כמיקל רומנס ,או פול אאוט בוי היו צריכים לזכות ,באמת ,למרות שאני שמחה שהם זכו ,באמת . ג'ארד לטו הרג אותי איך שהוא עבד על שאנון וטומו כשהם זכו . איימי המשמו הזאת [אני לא זוכרת את השם משפחה] מעצבנת אותי ,אני לא אוהבת אותה ,בכלל לא ,אפילו על גבול השנאה . מיקה סתם נדחף
. פו פייטרס היו תותחים! מי כמיקל רומנס נתנו הופעה גרועה ,בוב לא היה מה שכבר באסה וג'רארד נראה מבואס מאוד . בקיצור מאכזב .

אגנסקעXD

New member
אני אהבתי את הטקס..!

הייתה אחת ששרה.. אם התיסרוקת הנפוכה.. אני לא יודעת למה היא בכתה או קרה לה משהוא... אבל הרסה לעצמה.. אבל הטקס היה מדהים..

Leb Die Sekunde

New member
אמרת בעצמך שנהנת מכמה חלקים לא?

תיהי אופטימית
תמיד יש את שנה הבאה! וגם אני תשאלי את נעם אני פשוט הייתי בשוק ש MCR וFOB לא זכו, ועוד אני עם הקליטה איטית שלי לא פהזקתי להגיד שאני בשוק נגיד סתם דיברנו על איזה סדרה בפרסומות או משו.. ואני כזה"וואי אני בשוק שהם לא לקחו" אבל ט"ה זכו בגלל המעריצים ונכון גם MCR בקשר מעולה עם המעריצים ובלה בלה. וגם אותם אני אוהבת אבל מה לעשות שלט"ה הצביעו יותר מל30 סאקונדס טו מארס או למי כמיקל רומנס או לפול אווט בוי. הם זכו וזהו תשמחי בשבילם וששאר הלהקות יזכו במשו אחר לא בהכרח צריך להיות אכזבה.. כי נכון שוב אני בטוחה שלא רק את התאכזבת מMCR וFOB או מי שזה לא יהיה..אבל הנה את גם אוהבת את טוקיו הוטל. אז תשמחי בשבילם ~~~~נ.ב~~~~ אכן, פו פייטרס היו תותחים ומה פתאום הוא ישב על ג'רארד? WTF?
היה מגניב הקטע הזה.. הנה עוד זכרון טוב אני בטוחה שפראנק נהנה להשקות אותו.. זה היה כזה הוא וריי ואז פראנק אמר לעצמו יש ניצחתי! נהנהנהנה בנהנהנהנה אני הצלחתי ואתה לא[לריי]XDDD

lid15

New member
אוךךךךךך כ"כ מדהימיםםםםםםם~~~!~~

מגיע להם כ"כ~!!!!! חח רעדתי איזה שעה אחרי זה XD

dirty look

New member
OMFG!!!!

קודם כל לא נדבר על העובדה שהכנתי חבית פופוקורן ובקבוק מיץ שלם
כשאמרו על הINETR ACT החזקתי אצבעות והתפללתיXD כשהם זכו קפצתי צרחתי מחאתי כפיים מה לא עשיתי
אבל כמובן מישו חייב הפריע- אמא:"יש שכנים למטה תפסיקי לקפוץ ולצרוח" -_-" הקיצר הייתי כל ההופעה בקשר טלפוני עם חברה שאוהבת אותם וצרחנו יחד בטלפוןXD אז נהייתה לי בחילה וממש רציתי להקיא (כנראה הפופקורן וההתרגשותXDD) אח"כ כשהיה הקטע של הלהקה אמרתי גם לאחותי להחזיק אצבעות חזק ופתאם היא אמרה לינקין פארק, ואני כזה OO ולא האמנתי
הייתי כ"כ מאוכזבת
ואז סתם חיכיתי בלה בלה בלה והייתה ההופעה! זה היה פאקינג מדהים! ביל היה כזה סקסי *-* רציתי לאנוס אותם אחד אחדXD וביל דווקא שר אחלה! זאת אומרת שהאיימי הזאתי ומכ"ר לא שרו משו... ואז המים *-* הדובדבן של הקצפת
וזה שיפר קצת את המצב רוח שלי
ואז היו 3 להקות והאלו מימין נראו כמו הומואים קטנים וחמודים *-* ואז כשהם זכו הם היום כאלה מתוקים!! הם קפצו רצו התחבקוX3333 אבל הסולן שר חרא ._. ואז נגמר ונשארתי עד איזה 1 וחצי ראיתי לסירוגין MTV בתקווה שמישיך וAXN XD מישו קרא?

0rin

New member
../images/Emo210.gifבאמת הסולן שר חרא ../images/Emo6.gif

ואיימי נראתה לי לא בסדר לגמריי, משהו מסוממת ו-MCR פשוט זוועה..

MaaYanUshM1

New member
אמממ..אני אהבתי את MCR:|

אהבתי את ההופעה של טוקיו הוטל וMCR....אהבתי את הקונספט והאנשים על הבמה..בוא נגיד שהיה מעניין להתסכל על זה...נכון שהוא שר זוועה אבל זה זה היה מעניין (שלא כמו ההופעה של אבריל שהייתה מזעזעת ומשעממת להחריד!)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif קראתי D:

יואו איזה כיף שהם זכווו!!! לא נורא אם לינקין פארק זכו ב-BAND העיקר שטוקיו לא חזרו הביתה עם ידיים ריקות! שהם זכו גמאני השתגעתי XDDDD צודקת! המים--> הדובדבן שבקצפת!...... אעאעעא אני עדיין לא מאמינה שהם אשכרה זכוווו!!! יאיי D:

0rin

New member
../images/Emo210.gifאיזהה מושלמיייםם הםם היווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה שהם זכו לפחות בפרס 1 זה כבוד
הם התלבשו ונראו כל כךך יפפהה
חח הז'קט של ביל הזכיר לי את צביקה פיק
ההופעה הייתה מדהימה
והמייייםםםם
אררררררררר כללל כךךך סקסיייייייייייייי
אהבתי
אהבתי
אהבתי

שירולים

New member
טקס EMA 2007

למישהו יש את הוידאו של ההופעה? ובמה הם זכו?! לא ראיתי.....אין לנו את הערוץ הזה בהוט =[[[

SpongBobit

New member
../images/Emo207.gifהראו הרגע באמטיוי את הרגע של הזכיה..שמת

שמתם** לב איזה שין שורקת יש לביל ? זה כ"כ מצחיק וחמווווווווווווווד

למעלה