EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

Plaztyk

New member
"עוד אין לך כבוד אליהם...

עדיף שלא תכתבי את מה שאת חושבת עליהם." את היחידה פה שמתגוננת בצורה מוגזמת. והיחידה שמסיקה מסקנות לא נכונות. חוץ מזה מי את שתכתיבי לי לאיזה להקות לרכוש כבוד?.. ותפסיקי לגונן עליהם ככה. זה לא פורום MCR. בזה נסגר הדיון.

falloutgirl XD

New member
אני ממש אבל ממש לא מתגוננת בצורה מוגזמת.

את לא היית מגנה על TH אם היו אומרים עליהם שהם חרא? ואני זאת אני. הדיון הזה ממש לא הולך לשום מקום כי את בטוחה שאת תמיד צודקת אז שיהיה לך יום טוב וחיים טובים כי עם הגישה הזאת את לא תגיעי רחוק.

ElinorLahav

New member
חברות תפסיקו לריב ../images/Emo9.gif

גם טוקיו וגם MCR מעעעעולים
לא לריב חח

Plaztyk

New member
אבל את לא מבינה שזה לא פורום MCR?..

תפסיקי לחפור עליהם כבר. דיי. בואי תדוני איתי במסרים מצדי.. ג'י.... -____-

ElinorLahav

New member
הצעתי לכם להפסיק לריב ואתן לא מפסיקות../images/Emo10.gif

עשיתן סימן כזה
ואתן עדיין ממשיכות ! falloutgirl XD תקשיבי - היא כל הזמן מפסיקה לריב איתך ואת לא מרפה תעזבי אותה כבר

falloutgirl XD

New member
אני לא מרפה?

היא אומרת שנפסיק אבל מצד שני בהמשך ההודעה היא עוקצת או משהו דומה. שיהיה.

PerfectSP

New member
לדעתי,הם ממש אבל ממש רעים בלייב../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

הם מהלהקות שלא הייתי משלמת שקל בשביל לראות אותןXD

crazysapir

New member
לפי דעתי הם יותר מוצלחים מהם, לאור העובדה שהם

פאקינג התחילו קיריה מצליחה כ"כ[בלי עין הרע~] כבר בגיל 14 , והם בכלל לא תכננו אז להגיע להצלחה מעבר לגרמניה , והם הגיעו להרבה יותר מזה! וחוץ מזה אספו את כל הנתנוים של האלבום הכי נמכרים בעולם וMCR לא היו שם וטקויו הוטל כן! בלי עין הרע:)

אממ...

מיי כמיקל רומנס ופול אוט בוי לא פחות טובים מטוקיו גם טוקיו טובים, וחוץ מי זה הטקס היה במינכן אז זה 100% שטוקיו יזכו במשהו... והם רצו להגיע לרמה גבוה בגגל זה הם הציאו את SCRM הם רצו להיות בינלאומיים

crazysapir

New member
את רק מחזקת את מה שאני אומרת../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

דבר ראשון המ שכתסבת זה אחד הדברים הטפשים[בלי להעליב
] -> "וחוץ מי זה הטקס היה במינכן אז זה 100% שטוקיו יזכו במשהו" O__O טתקשיבי זה טקס עולמי, גם אם זה היה בלונדון,צ או בצרפת און אנאערף.. זה טקס מוכר[שאם אני אל טועה כל שנה הוא במקום אחר] זה טקס אמ טי וי אירופה!! ז"א שבכל זאת גם אם זה היה בלונדון, טקויו הוטל מומעדים לשם, זה כמו שתגידי זה בגרמניה אז איך אבריל מעומדת בקטגורית שם, היא לא מגרמניה? את מבינה זה טפשי... גם אןם זה היה בלונדון זה אותם מס' הצבעות!! זה טקס שכל העולם יודע עליו, ומכל העולם מצביעים... אני לא מצליחה כ"כ במילים להסברי לך באל זה היה מאוד לא חכם לכתוב. את זה.. חוץ מזה סליהח כל הלהקות שהיו שם[בכלל הזמרים וכו'..] זה להקותב ין לאומיות, והם מחוכרים באמריקה, ואפילו אני מתכתבת עם אמריקאים ושאני שואלת אותם על טקויו הוטל הם בכלל אל יודעים מי הם, טקויו הוטל לא מפורסמים באמריקה
ודברתי עם מעריהצ אמירקאית שלהם הויא אפילו אמרה לי השהם לא מפורסמים שם , במקרה אני מכירה אותם משו כזה... אז עוד להקה כמו מיי קמיקל שמפורסמת כ"כ גם באמריקה!! ולטקויו הוטל [זאמריקה זאת ארץ ענקית!!] אין שם מעריצים והם בכל זאת שברו את ההצבעות, אז נחשי מה זה אומר?

falloutgirl XD

New member
את לא מעודכנת ../images/Emo3.gif

MCR מקום שלישי במכירות עולמיות באלבום האחרון שלהם ואני לא בטוחה אם טוקיו בטופ 5 בכלל. בלי להעליב או משהו, MCR הרבה הרבה יותר מצליחים מ-TH וזאת עובדה. בואי נגיד את האמת, טוקיו לא ממש מצליחים באמריקה אם בכלל ו-MCR מצליחים מאוד באמריקה. וזה ממש לא קשור לגיל שבו הם התחילו את הלהקה.

למעלה