ELY343 Departure

ושתהיה לנו טיסה נעימה

זאת היתה הפתיחה שלי לשתי הטיסות שביצעתי היום, ת"א לציריך, וחזרה. בתמונה, מיושר 30, מוכן לDEENA1F. הרבה זמן לא לקחתי תמונות, ובטח שלא ערכתי. יש הרבה מקום לשיפור. תהנו!

אבירן171

New member
כשכתבת "מצלמה מאיכות קצת ירודה"

חשבתי כבר:(אחרי שראיתי את התמונה הראשונה), ואי הוא צילם מטוס אלעל אמיתי מכזה טווח, איך הרשו לו להיכנס לנתב"ג(בהנחה שאתה גר בישראל), גם אני רוצה!!(כמובן שישר חשבתי משום מה שהמטוס זה B747 מה שהעלה עוד יותר את ההתרגשות שלי ובו בזמן את הקנאה...) תמונות יפות מטייס מקצועי.. ישר כוח, המשך כך!

tcu6

New member
איתי חיי ונושם בן גוריון ובמציאות

נמצא הרבה מאוד גם בשטחי הפעילות האוירית בארץ ובחו"ל.

אבירן

התמונות הן מהסימולטור. זו היתה מטאפורה להורדת האיכות המלאכותית שביצעתי, על מנת שהתמונה תראה כתמונה הלקוחה מהמציאות. עיקר הורדת האיכות באה לידי ביטוי ב-Soft Focus וביצירת Noise. המטוס הוא 737-700 של PMDG, עם צביעה של אלעל לדגם 4X-EKE מאת ירדן בן דור (איך לא). במציאות אבי הוא קפטן על 73 באלעל, כך שבמספר הפעמים בשנה שאני טס (סקי, טיול או סתם לבלות באוברנייט בעיר היעד) אין לי בעיה לרדת לשטח האווירי יחד עם אבי, כאשר הוא מבצע את הבדיקות של חוץ המטוס. לפעמים גם מצלם, אולי יותר מאוחר אצרף קישורים משרשורים קודמים עם תמונות מסביב למטוס. שמח שאהבתם את התמונות.

mickey lip

New member
המלצה שלי לגבי RTO

אחרי שאתה מקבל אישור מהקרקע לדחוס, תרים RTO למצב 1 ותחזיר חזרה לRTO, זה יכבה לך את הנורית ניתוק. לא ככה במציאות , אבל זה באג של PMDG.

ת'אמת?

כשאני מסיים טיסה בת 4 שעות לאחר נחיתה באי אלו תנאים-לא-תנאים או בכלל, הדבר האחרון שמעניין אותי זאת נורת DISARM של האוטוברייקס, כך שכל פעם אני שוכח את זה, עד הטיסה הבאה...

אבירן171

New member
בסדר קלטתי את המסר, ועוד משהו.

לא אמרתם ש PDMG זה משהו שעולה כסף??? ורק שתדע, כשאני לוחץ על SHIFT+3 זה יוצא לי מהמשחק, כנראה באג או משהו.

אבירן171

New member
האמת יש שתיים אחת סמויה וגלויה

הגלויה היא האם קנית בכסף? הסמויה היא למה זה יוצא מהמשחק והאם זה יוצא גם לכם?

PMDG - תוסף בתשלום.

לגבי השאלה ה"סמויה", לא בדקתי, וגם לא ממש מעניין אותי. מספר דרכים לבדוק האם זו פעילות תקינה ולשנות זאת: -הגדרות המקשים של FS, יכול להיות שמקשים אלו מוגדרים כשילוב שיוצא מ-FS. -הגדרות Hot Keys ב-Windows, דבר שיגרום לסיום התהליך/התכנית.

אבירן171

New member
בעיקרון זה לא אף אחד מאלה

אחד אני יודע ובדקתי שאין HOT KEY בצירוף הזה. שתיים אני משתמש בצירוף הזה בכל מטוס אחר ורק פה זה יוצא החוצה.

למעלה