elvis???

elvis10

New member
elvis???

חברה, זקוק לעזרה. הורדתי מקאזה מסםר שירים של גרי לי לואיס ואלביס. גרסה שונה מאד לשיר see see rider. ויש לי אפילו ספק בקשר לאלביס כמבצע. מישהו מכיר את הביצוע??? ועוד שירים כמו sweet little sixteen. ו...save the last dance for me.

אני לא מכירה הקלטות כאלה

אני אשמח לשמוע כדי לחוות את דעתי אם מדובר באלביס או לא, אבל אני ממש לא יודעת אם הוא הקליט עם ג'רי לי לואיס.

me22f

New member
מכירה

זה לא אלביס!!! אולם, השניים כן הקליטו פעם - יחד עם קארל פרקינס וג'וני קאש. ההקלטות היו לא רשמיות - ניתן לשמוע אותם צוחקים ופורטים על הגיטרות... שרים שירים, מדברים.... ההקלטה נערכה בשנת 1956 באולפני "סאן" בממפיס, וה"הרכב" כונה the miliom dolar cuartet ("רביעיית מליון הדולר"). אני מכירה את השירים שאתה מדבר עליהם - זהו איננו אלביס!!!!!

בנוגע להרכב "מיליון דולר"

איפה, איך וכמה? אני רוצה לשמוע!!!! האם יש הנצחה של ההקלטות הלא רשמיות האלה? אם כן, איפה משיגים?

me22f

New member
יש ויש!!!

אני קניתי את הדיסק - נסי אולי בקאזה תחת השם the million dollar quartet... בעיקרון יש שם 41 רצועות - חלקן של כמה שניות. הם צןחקים ומדברים באמצע וסתם משתעשעים עם הגיטרות ושרים... זו לא היתה הקלטה מתוכננת - אבל אין ספק שאלויס הוא המוביל שבחבורה. אלביס במקרה עבר באולפן כשהחבר'ה היו שם, וסאם פיליפס הקליט אותם משתעשעים...

למעלה