ELVIS RARE AND ROCKIN

Jen74

New member
ELVIS RARE AND ROCKIN

האלבום המלא של שנות החמישים - כך נקרא הדיסק שהיום הקשבתי לו בדרך לעבודה ובחזרה הביתה. בין השירים באלבום הזה יש גם הקלטות מהופעה של אלביס בוגאס של השירים: HEARTBREAK HOTEL LONG TALL SALLY BLUE SUEDE SHOES MONEY HONEY ובין שיר לשיר שומעים את המנחה מדבר ואת אלביס. יש באלבום הזה גם שתי גרסאות של השיר LOVING YOU: הגרסה האיטית והגרסה הקצבית יותר. עוד שירים באלבום: THAT'S WHEN YOUR HEARACHES BEGIN FOOL, FOOL, FOOL TWEEDLE DEE MAYBELLENE SHKE, FATTLE AND ROLL - שמופיע פעמיים בדיסק, בשתי גרסאות קצת שונות. BLUE MOON OF KENTUCKY BLUE MOON I'M LEFT, YOU'RE RIGHT, SHE'S GONE RECONSIDER BABY כדאי לשים לב גם לשיר WE'RE GONNA MOVE שלדעתי הוא שיר משעשע מאוד למרות ששרים שם על בית מתפרק. והשיר OLD SHEP שלמי שלא יודע, זה השיר שאלביס שר בבית הספר היסודי בטופלו, כשנפרד מהחברים שלו לכיתה לפני שעבר עם המשפחה לממפיס. עוד שירים בדיסק (כן, הדיסק הזה ממש מלא בשירים וחלקם לא מהמוכרים בכלל): YOUNG AND BEAUTIFUL I WANT TO BE FREE KING CREOLE AS LONG AS I HAVE YOU AIN'T THAT LOVING YOU BABY אלבום שאני ממליצה עליו בחום, עושה כיף לשמוע אותו, שיר אחרי שיר, אחרי שיר...

qui saura

New member
כל שיר זה שירר!!! והשיר על

הבית המתפרק הוא בפסקול של לאב מי טנדר לא?בכל אופן,אחלה שיריםם!!!!!!!!!!!מהרוקנרול המתוק של אלביס הצעיר!!!!!

זהו הדיסק ה- 5 מתוך החמישה ...

ב- 1992 יצאה הקופסה : The Complete 50' Masters - the king of rocknroll . ודיסק זה, ה- 5...כולל כמה וכמה קטעים נדירים יותר כמו טייקים שונים וביצועים מהופעות... אני זוכר שקניתי את הקופסה בת"א... ליאור הנה תמונה של הקופסה שיצאה גם בתקליטי וינל . ( 6 תקליטים)

tcbelvis

New member
זו הקופסאה הפחות מוצלחת מכל הסדרה

לטעמי מכל השלושה שראו אור .לטעמי הקופסאה האדומה של שנות ה60 היא הטובה ביותר.מה גם שבסט הדיסקים של שנות ה60 אנו זוכים באלביס טהור ונפלא .היות והסט הנ"ל לא מאכלס את שירי הסרטים שעשו למלך שרות רע ברוב המקרים

Jen74

New member
ליאור ויוסי ../images/Emo51.gif ידעתי שזה חלק

מאוסף, הדיסק שברשותי קיבלתי באחד מימי ההולדת עם עוד כמה דיסקים כבודד ולא כחלק מאוסף. אני אשמח להשיג את האוסף כולו. מעניין לשמוע את הדיסק של שנות השישים.

למעלה