Elvis calendar of the month ספטמבר

772 מילים לשירים וגם האלבומים

ממנו נלקח כל שיר השירים מסודרים לפי הא"ב האנגלי האלבומים נתנים לרכישה 772 שירים

The Wonder Of You המילים

THE WONDER OF YOU - השיר Artist: Elvis (words & music by Baker Knight) When no-one else can understand me When everything I do is wrong You give me hope and consolation You give me strength to carry on And you're always there to lend a hand In everything I do That's the wonder The wonder of you And when you smile the world is brighter You touch my hand and I'm a king Your kiss to me is worth a fortune Your love for me is everything I'll guess I'll never know the reason why You love me like you do That's the wonder The wonder of you Instrumental I'll guess I'll never know the reason why You love me like you do That's the wonder The wonder of you המפגש הבא יהיה ערב שירי קריוקי

../images/Emo18.gif אמיר שים ../images/Emo23.gif

ניסיתי לפתוח את הקובץ ופתאום הופיע לי מסך אפור עם קווים עבים והמחשב נתקע לי. הייתי צריכה לעשות RESET למחשב. מקווה שרק אצלי כדי שלא ידפוק לכולם את המחשבים...

עוד משהו מרגיז ../images/Emo46.gif שגיליתי היום

קניתי אתמול את הDVD של השנתיים הנעלמות של אלביס בתקופה שהיה בצבא. זה DVD שרשום עליו שהוא לאספנים אז ככה שלא ממש הפסדתי. הבעיה היא שבחנות אמרו לי שאין בעיה לראות את זה במחשב אבל עכשיו האיש שלי אומר לי שאי אפשר לראות אצלנו במחשב DVD. איזה מעצבן. עכשיו אני צריכה לקנות מכשיר לDVD כדי לראות את זה.

נפלא, ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

אין לי דיו צבעוני אבל אני שומרת את זה ואדפיס את זה אצל ההורים שלי.
מתי לוח שנה של אוקטובר יהיה זמין?

תמונת שבוע חדשה

הפעם נלקח מקישור צעיר יותר, ציבעוני יותר שעובר עריכה דגיטלית. כל שבוע תמונה אחרת לכו תחפשו בגלריות אמיר

Elvis Movie Database Mailing List

לאתר מנוע חיפוש עשיר והמון מידע השלם ביותר שקיים על הסרטים של אלביס התווסף אל הקטגורה Elvis In Hollywood בקישורים אמיר

כרגע יש בעיה בקישור

אני מקווה שיסתדר תוך יום יומיים אני הצלחתי להכנס בקישור שצרפתי

למעלה