element 101 למי שמכיר את הלהקה, היא התפרקה!
S starflyer New member 27/10/02 #4 כן, הם לא היו משו מיוחד רק התלהבתי שבת שרה, זה דיי נדיר בפאנק... אתה יודע שג´יסון מ FSF מתחתן איתה ?!
כן, הם לא היו משו מיוחד רק התלהבתי שבת שרה, זה דיי נדיר בפאנק... אתה יודע שג´יסון מ FSF מתחתן איתה ?!
D daniela82 New member 27/10/02 #8 לא זה לא! להקות פאנק עם סולנית: bikini kill vice squad (אולד סקול במייטבו) Tsunami Bomb תורידי :Not Forever, 3 Days 1000 Nights The Eyeliners -חמודים לא ממש אהבתי blatz - זה גם סולן וגם סולנית Distillers have i said enough?
לא זה לא! להקות פאנק עם סולנית: bikini kill vice squad (אולד סקול במייטבו) Tsunami Bomb תורידי :Not Forever, 3 Days 1000 Nights The Eyeliners -חמודים לא ממש אהבתי blatz - זה גם סולן וגם סולנית Distillers have i said enough?
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 28/10/02 #11 The Rocking Horse Winner One True Thing The donnas Save Ferris Dance Hall Crashers שרית חדד
S starflyer New member 28/10/02 #18 הם טובים? The Rocking Horse Winner טובים? שמעתי אליהם...אבל לא אותם
A American_Psycho New member 28/10/02 #22 וגם.. n.y rel-x x-ray spex banner of hope בקיצור זה לא נדיר בכלל...
ח חולוני New member 28/10/02 #13 אני מבין שבחיים לא שמעת Riot Grrrl. להקות כמו - Sleater-Kinney L7 Bikini Kill Babes in Toyland 7 Year Bitch וכו´..
אני מבין שבחיים לא שמעת Riot Grrrl. להקות כמו - Sleater-Kinney L7 Bikini Kill Babes in Toyland 7 Year Bitch וכו´..
ח חולוני New member 28/10/02 #14 ויש גם את ההכי חדשים.. Yeah Yeah Yeahs, בתחילת שנה הבאה יוצא האלבום הראשון המלא שלהם. אבל ה-EP עם 5 השירים שלהם מעולה..(יש לי אותו..).
ויש גם את ההכי חדשים.. Yeah Yeah Yeahs, בתחילת שנה הבאה יוצא האלבום הראשון המלא שלהם. אבל ה-EP עם 5 השירים שלהם מעולה..(יש לי אותו..).
M mazehashtuyot New member 28/10/02 #21 אל תשכחו את הטריה ביותר- הלא היא ועדת הקישוט, הרדקור מהלב על רקע המצב התברואתי בארץ, בנות נטו. גם המתופפת. אנחנו מגניבות
אל תשכחו את הטריה ביותר- הלא היא ועדת הקישוט, הרדקור מהלב על רקע המצב התברואתי בארץ, בנות נטו. גם המתופפת. אנחנו מגניבות