Egyptian Event

סידניי

New member
ומי אתה שתחליט לבעל הון איפה יותר

טוב לו להשקיע את הכסף... לך אולי יותר טוב שישקיע בסוסים לספורט כי זה נראה לך יותר מעשי אולי.. אבל אם הוא יותר נהנה מהיופי והעוצמה שיש בסוסים ולאוו דווקא ערבים.. הוא ישים את הכסף איפה שבא לו ואיפה שהוא חושב שעדיף.. נהייה לי קצת כאב ראש.. הלא טבעי בא כקונטרה לקוסמטיקה.. לעסוק בהשבחה של גזע זה הרבה יותר מעבר לקוסמטיקה כמו שלהתחרות עם סוסים בספורט זה הרבה מעבר ללקחת סוס וללמד אותו לעשות תנועות שבטבע (סביר להניח) הוא לא היה עושה ורוקד כי הוא מאושר.. (לא מאמינה שאני צריכה להסביר את זה בכלל אבל כנראה אני באמת נהנת לדסקס איתך אם אתה כנראה שווה את המאמץ)

הורסמאן

New member
בואי קודם נבין

שאת לא עושה לי טובה בשיחה הזאת, ובטח שאת לא במצב לחלק ציונים. בהתלהבותך כי רבה, לא שמת לב שאת יותר ויותר כותבת את מה שאני אומר. אני בהחלט לא אחליט, בשביל בעל ההון איך, איפה, מתי ולמה שישקיע את כספו, זה לא אומר שאני לא יכול להתפלא או אפילו לצחוק מהבזבוז. מנסיון שיש לי עם מגדלים ערבים, אני יכול לומר לך שקיים הבדל עצום בין הידע שנדרש לגידול וטיפוח של סוסים ערבים לבין גידול של סוסי ספורט. וכרעיה את יכולה לראות את אחוז ההצלחה (הגדול יחסית) של מגדלים חובבנים קטנים שמגדלים סוסים ערבים בחצר האחורית של הבית. גידול של סוסים ערבים הוא תחביב, ש"חוקי מס" נפחו את ערכו הרבה מעבר לרמתו הרציונאלית.

נכון,

גם בזה (בסוסי ספורט) יש משהו צורם או עצוב. אין פעם, שבה אני רואה אורוות מהודרות וסוסים שחיים בתנאי טיפוח ופינוק, שאני לא חושבת לעצמי, איזה ן עולם עקום זה שבו יש סוסים שחיים ככה, ויש אנשים שחיים בזבל. ברעב. בחולי. בעוני. בבורות. וככה מתנהל העולם. ובכל זאת, כאשר המטרה היא ספורטיבית, באופן לחלוטין לא מנומק, קל לי יותר לסבול את זה, מאשר זה לצרכי אסטתיקה , ותו לא.

למעלה