Eggroll - live progressive covers
U useless human New member 15/8/03 #3 ניצול שירשור!!! אני יודעת שזה לא המקום אבל פורום מטאל נראה גדול ומאיין לילדה קטנה כמוני... אמממ... יש למישהו המלצות על דיסקים טובים של דארקן, או אפילו שירים?
ניצול שירשור!!! אני יודעת שזה לא המקום אבל פורום מטאל נראה גדול ומאיין לילדה קטנה כמוני... אמממ... יש למישהו המלצות על דיסקים טובים של דארקן, או אפילו שירים?
L Lady of Gondolin New member 15/8/03 #4 עוד נצל"ש - ביקורות ../images/Emo41.gif אנשים, מה קורה עם הביקורות? אני אעלה מחר שתיים, מי עוד? זה לא שאין על מה לכתוב, נהפוך הוא , וככל שהביקורות על אותו דיסק יהיו רבות יותר - יהיה טוב יותר. אז יאללה, לכתוב!
עוד נצל"ש - ביקורות ../images/Emo41.gif אנשים, מה קורה עם הביקורות? אני אעלה מחר שתיים, מי עוד? זה לא שאין על מה לכתוב, נהפוך הוא , וככל שהביקורות על אותו דיסק יהיו רבות יותר - יהיה טוב יותר. אז יאללה, לכתוב!
M meiritamir New member 15/8/03 #5 אני כותב כרגע על האחרון של Evergrey, הלוא הוא Recreation Day המצוין. אבל זה יקח זמן, בכל זאת, מדובר באחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי.
אני כותב כרגע על האחרון של Evergrey, הלוא הוא Recreation Day המצוין. אבל זה יקח זמן, בכל זאת, מדובר באחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי.