Eggroll feat. NiCad at the Barby (Kfar Saba)

T slam

New member
Eggroll feat. NiCad at the Barby (Kfar Saba)

טוב, אז חשבתי לציין את זה שאגרול נתנו הופעמה ממש טובה אתמול בברבי בכפ"ס. המקום לא היה מלא, ציפיתי שיהיו יותר אנשים, אבל אני וחברים שלי נהננו מאוד. אולי אני משוחד בגלל שהם ניגנו את Foe, אולי זה הבירה, אבל ההופעה הייתה זורמת ואיכותית מאוד, אפילו נהנתי מקטעים מתוך אלבומם Fairytale שמשמיעה באלבום לא התלהבתי יותר מדי. אחריהם עלו NiCad, שלאחר שיטוט במייספייס שלהם אפשר לומר שדי ציפיתי לשמוע אותם למרות שהם לא נופלים לאף אחד מהסגנונות שמתנגנים אצלי קבוע במערכת. שלושת השירים הראשונים היו יבשים וחסרי צורה, אבל לאחר מכן הם הלכו והשתפרו משיר לשיר. אני לא חובב גדול של מוזיקה אלקטרונית (בלשון המעטה) אבל היו כמה אפקטים נחמדים, והקלידן נתן כמה סולואים טובים מאוד ובסך הכך היה כיף. אכזבו אותי הרבה אנשים שקמו והלכו באמצע, קצת לא נחמד מצידם, אבל זה מה יש... אני משער. בכל מקרה היה ערב די מוצלח ואני שמח שהייתי שם. ועד כמה שזה עצוב, זו הפעם הראשונה שלי בברבי בכפ"ס. מזכיר מאוד את זה שבת"א, מה שלא יהיה. שבוע טוב לכם!

crazy mofo

New member
כן,

אגרול נתנו הופעה משובחת עד לבת זונה אפילו. פעם שנייה שאני רואה אותם, הפעם הראשונה הייתה ביום הסטודנט, גם הופעה טובה. מה שהפך את ההופעה הזו ליותר טובה היא שביצעו את הגרסה כולל הג'אם הפאקינג מחשמל של foe לעומת הגרסא הקצרה שהייתה ביום הסטודנט. וחוץ מזה שכל השירים האחרים פצצה אחד אחד ואהבתי במיוחד את השיר שמנוגן בגרוב איטי, עד לסוף שהם הכפילו את הקצב לשש שמיניות.......זה היה ענק. לגבי nicad.............. בהתחלה אני תמיד בא פתוח. שיר ראשון סבבה. שיר שני גם. שיר שלישי מתחיל כבר להמאס. וכן הלאה וכן הלאה. זה לא שהם לא טובים. הנגנים בסדר גמור, הטקסטים מדברים על שלום עולמי שזה תמיד מגניב, אבל בחייאת דינק, למה למשוך שיר שמיועד למקסימום שלוש דקות לאיזה עשרים דקות? ולמה לפוצץ בעשרים אלף שירים? .......אבל, ! מי אני שאשפוט, הלהקה נהנתה מלהופיע וזה הכי חשוב. היו את האלה שעזבו ישר על השיר הראשון, והיו את האלה (כמוני) שיצאו החוצה לשיר או שניים כי באמת יש גבול, ואז נכנסו בחזרה. שמח שנהנת, גם אני. אולי בכלל דיברתי איתך שם?......

pinprick

New member
ברבי

לדעתי ת"א הרבה יותר טוב מכ"ס, ולו רק בגלל מינימום ההזמנה הטיפשי שיש בכ"ס,כשאין שומדבר אפפעם בתפריט חוץ מבירה (שלמזלינו עולה פחות מ 30 שקל). בת"א יש אפשרות לא לשבת וכך גם לא לשלם את המינימום. מרגיז.

T slam

New member
לא ידעתי שיש שם מינימום

אבל מה זה הופעה בלי בירה? חיים הלאה :) ולבחור מלמעלה, לא לבשתי חולצת כדורגל.

למעלה