Egg

JohnPaul

New member
Egg

שמעתי היום בעזרת Pandora המצויין כמה שירים של להקת Egg. מאוד התלהבתי כמובן, ואני מעוניין לדעת היכן אני יכול לרכוש את אלבומיהם?
 

קלוץ123

New member
די עם השאלות האלה

יש לך טלפון - תרים צלצול לחנויות "קצת אחרת", "האוזן השלישית" ו"התו השמיני". אם אין להם, או שאין לך אפשרות להגיע אליהן, תזמין דרך הרשת. אפשר ב - Amazon.com, ואפשר בכל מיני חנויות רשת שמתמחות ברוק מתקדם. Jazzis הישראלית, Record Haven השבדית, WaysideMusic האמריקאית שמתמחה בעיקר ב-RIO ו-Canterbury ועוד. נדמה לי שבאתר של אורי ברייטמן יש קישורים לחנויות טובות באינטרנט. תגיד לי שלא יכולת לחשוב בעצמך על כל מה שכתבתי כאן, אתה או כל אחד אחר ששאל את השאלה המאוסה הזאת בחודשים האחרונים.
 

Dancin Fool

New member
דבר ראשון זה עולה כסף

דבר שני אם היית בנאדם טוב ובמיוחד שעכשיו זה ראש השנה היית שותק מה אכפת לך מה הוא שואל לא טוב אל תגיב אל תזיין תשכל בתחילת השנה זה הבעיה במדינה הזאת מעטים מאוד יעזרו
 

קלוץ123

New member
תסתכל למטה

ההודעה הזאת הפכה לפרסומת ל"קצת אחרת" התייחסות לאלבום של סוסיתא הפכה לפרסומת ל"תו השמיני" המלצה על אוטופיה הפכה לפרסומת ל"קצת אחרת" שאלה על DVD של יוריה היפ הפכה לפרסומת ל"קצת אחרת" אין לי שום עניין לפגוע לדדי (spaceshanti) בפרנסה, לו או לכל אחד אחר שמוכר מוסיקה, אבל נמאס לי שהפורום הזה משמש כלוח פרסומות לחנויות. שמות החנויות, כתובותיהן ומספרי הטלפון שלהן מופיעות בפורום הזה מספיק פעמים. לא צריך להוסיף. שנה טובה גם לך, טמבל מרקד.
 
אני לא מצליח להבין מה בדיוק הבעיה

שלך,מי ששואל סימן שהוא לא יודע ולכן רצוי ואף צריך לעזור לו שנית,אלו החניות המתמחות במוסיקה שחברי הפורום אוהבים אין מה לעשות, שלישית,אני בעד כמה שיותר פרסומות לחניות הללו כי אני נהנה לראותם מרוויחים כסף וממשיכים להתקיים בשבילי. רביעית,אדון פלוץ (סליחה קלוץ),צא כבר מהפוזה של האינטלגנט המעצבן ואל תתערב לכל אחד פה בחיים,אם יש לך משהו לומר בעיניני מוסיקה אז בבקשה ואם לא תפסיק כבר עם הפוזה של כל הערה שנייה הערה אישית. אם לא נאה לך אתה רשאי לעזוב את הפורום כל אימת שתרצה. שנה טובה וחג שמח.
 

zambush

New member
מה העניין? ../images/Emo73.gif

שאלתי איפה אפשר לקנות את האלבום של סוסיתא, לא ביקשתי המלצה לחנות דיסקים, ובטוח שאף אחד לא התכוון לפרסם את התו השמיני.
 

JohnPaul

New member
אתה באמת קלוץ

אתה באמת מצפה שמישהו יתייחס ברצינות למילים שלך? אתה לא יכול לכתוב נגד מה שאני אומר, ואז לברוח מהעניין בגלל שאתה קלוץ... אחד התפקידים של הפורום הוא, בין השאר, לענות על שאלות מסוג זה. אם יש לך בעיה עם זה, תפנה להנהלת הפורום.
 

Rudess

New member
תבדוק ב

www.lasercd.com יותר זול בד"כ מכל חנות בארץ.
 
למעלה