Egati lemaskana sh... Yesh po aflaia bein eshkenazim lesfaradim...
Z Zot vered New member 4/2/07 #5 1.ki zot communa hasidit. 2.ki kshenihneset ahat banik ``shababnikit ledugma``,``doagim`` limhok ta`odaot shela..
1.ki zot communa hasidit. 2.ki kshenihneset ahat banik ``shababnikit ledugma``,``doagim`` limhok ta`odaot shela..
N NAXTבת New member 4/2/07 #7 הא זאת את שבבניקית דבר ראשון לא שעושים אפליות רק שאני קראתי תהודעות שלך כאן היית נישמעת באמת שבבניקית שמשעמם לה בחיים וכתבת שטויות אז עניתי לך בתוקפנות זה הכל... וגם לאשכנזיה הייתי ככה עונה. היבנת???
הא זאת את שבבניקית דבר ראשון לא שעושים אפליות רק שאני קראתי תהודעות שלך כאן היית נישמעת באמת שבבניקית שמשעמם לה בחיים וכתבת שטויות אז עניתי לך בתוקפנות זה הכל... וגם לאשכנזיה הייתי ככה עונה. היבנת???
ר רוצה להתחזק בדת New member 4/2/07 #8 חח למה את כזאת קשוחה אז מה אם היא אמרה כמה דברים שלא במקום למה את מגיבה בכעס?!חחח
N NAXTבת New member 4/2/07 #9 כי זה עיצבן אותי ש שבכל מקום שמגיעים היום מוחפשים קשרים. והיא ביקשה לצאת עם משהו אז אמרתי לה שיש מספיק מקומות שהיא יכולה לימצוא לה דייט. וזהו. זה לא המקום להכרויות
כי זה עיצבן אותי ש שבכל מקום שמגיעים היום מוחפשים קשרים. והיא ביקשה לצאת עם משהו אז אמרתי לה שיש מספיק מקומות שהיא יכולה לימצוא לה דייט. וזהו. זה לא המקום להכרויות
N NAXTבת New member 4/2/07 #20 לא אל תידאג אני לא יתעצבן עליך עזוב אותה היא ילדה מפגרת. מסקנה. תן לה לישפוך תלב. כניראה אין לה משהו יותר טוב לעשות
לא אל תידאג אני לא יתעצבן עליך עזוב אותה היא ילדה מפגרת. מסקנה. תן לה לישפוך תלב. כניראה אין לה משהו יותר טוב לעשות
Z Zot vered New member 4/2/07 #14 Bat NEXT! Egia azman shetistemi et ape agadol shelah,vetafsiki lidhof et aaf aaroh shelah lekol hor(yesh hor aher sheat yehola lidhof oto)...hatihat hasida metumtemet...
Bat NEXT! Egia azman shetistemi et ape agadol shelah,vetafsiki lidhof et aaf aaroh shelah lekol hor(yesh hor aher sheat yehola lidhof oto)...hatihat hasida metumtemet...
א אבי רן 20 New member 4/2/07 #10 חוץ משבוע שעבר לא היה פו כלום!!! היה שאלה איזה ישיבה הכי טובה אז היה 1 בשם גיטרה מנגנת או משהו כזה אבל אפילו לו התיחסו אליו.
חוץ משבוע שעבר לא היה פו כלום!!! היה שאלה איזה ישיבה הכי טובה אז היה 1 בשם גיטרה מנגנת או משהו כזה אבל אפילו לו התיחסו אליו.
Z Zot vered New member 4/2/07 #15 Shamahti ladat... Shegam ahasidim veahasidot yodim likro anglit.../tapuzforum/images/emo45.gif
Z Zot vered New member 4/2/07 #17 Mi shelo shomer po negia, Muzman lilhutz et yadi.../tapuzforum/images/emo45.gif
מ מתiקייייי New member 4/2/07 #18 מה את חשה??? אולי תפרמטי את המכשיר שלך לעברית ומספיק..... הבנו שאין לך עברית אבל אל תחפי את זה על "..... מבינים אנגלית".... קפיש??
מה את חשה??? אולי תפרמטי את המכשיר שלך לעברית ומספיק..... הבנו שאין לך עברית אבל אל תחפי את זה על "..... מבינים אנגלית".... קפיש??