EFT

LOLA 444

New member
EFT

יצא לי להכיר את השיטה של eft מכמה סירטונים ומה שכתוב על השיטה זה מדהים כמה זה פשוט וקל אבל מה שרציתי לשאול זה איך יודעים אם שיחררתי חסימה של רגש?? מה אני אמורה להרגיש ?? ואיך אני יודעת מה האמונות התת הכרתיות שלי דרך השיטה הזאת..?

איך יודעים? - שאלה לעניין!

איך יודעים בהילינג אם "תיקנו אותך"? וברפואה קונבנציונלית, בה תרופה נחשבת טובה משפיעה בשישים אחוז מהמקרים, ואף אחד לא יודע להסביר את התופעה המעצבנת של פלאציבו, איך יודעים? התשובה היא - לא יודעים. ומי שהכי פחות לא יודע זה המטופל. עכשיו עלייך לשאול את עצמך - מה אני מרגישה? האם אני מרגישה יותר טוב? אחת המתנות הגדולות של הבריאות ההוליסטית על משפחותיה, היא הפריווילגיה והחשיבות שהיא נותנת, לתחושות המבריא. אז תגידי את לנו - שיחררת או לא שחררת? מה קרה לחלומות שלך? איך שיגרת היום שלך? את מרגישה שיפור? תודה על השאלה החשובה! עומר

LOLA 444

New member
אז זהו הדבר היחיד

שהרגשתי אחרי שניסיתי את זה מסרטון ביוטיוב זה שהתחיל לשרוף לי בגרון ובוושט ממש היה לי שורף זה לא צרבת זה היה פשוט הרגשת מחנק ושרפה ולא אמרתי את המשפטים כי כל סרטון אמר משפטים אחרים אז לא ידעתי מה להגיד עשיתי רק טפיחות יש גם כל מיני סוגי טפיחות לפי מה שראיתי למשל היה את סוג הטפיחות הקלאסי והיה סוג טפיחות רק על חצי צד של הראש ועל היד על האצבעות היה סוג ששמים יד אחת סטטית על הראש ועם היד השנייה טופחים אצבע לאצבע אני התבלבלתי קצת גם נראה לי מיותר ללכת ללמוד את זה אצל מטפלת אם ראיתי את כל השיטה כבר מה יכול להיות שונה עם מטפלת היא תגיד לי אותו הדבר אבל עדיין אני מרגישה שאני לא מדייקת שאני עושה את זה רציתי לשאול אם את יודעת איזה סגנון טפיחה הכי טוב ומה המשפטים שצריך למשל אני סובלת שנים מהפרעת אכילה והרס עצמי אני אמורה להגיד למרות שאני סבלתי מהפרעת אכילה אני אוהבת מקבלת וסולחת לעצמי אבל זה שוב עם אני אמורה לדעת מה אני מרגישה סביר להניח שאני לא אדע לעולם אם זה עובד כי אני כל יום מרגישה גם טוב וגם רע זה מצבים משתנים אי אפשר לדעת מספיק שאני אחשוב על משהו טוב ואני ארגיש טוב לעולם אני לא אוכל לדעת בוודאות זה מה שמתסכל אותי

המממ...

לא ממליצה להתנסות בטיפול ממש, דרך לימוד מסרטון ביוטיוב... זה נשמע לי מאוד "מתומצת"... לא?

אני מכירה מישהי מעולה שמנחה קורסים ב-EFT

וגם מטפלת ב-EFT. אם תרצי תגידי לי ואתן לך את פרטיה. היא מטפלת בת"א ועובדת הרבה עם נשים.

למעלה