EDITOR לJS-כולכם עורכים עם NOTEPAD

demultiplexer

New member
EDITOR לJS-כולכם עורכים עם NOTEPAD

שאלתי על EDITOR לJS והייתה רק תשובה אחת והיא גם בעייתית מכיוון שזה רק DEBUGER. לכן אני מסיק שכולכם עורכים עם NOTEPAD ? אין איזה עורך שנותן CODE TIPS כמו שעורכים HTML ב DREAMWEAVER ? שברגע שאני מתחיל לכתוב תג הוא נותן לי אפשרויות למה אני מתכוון ( כמו AUTO COMPLETE באינטרנט אקספלורר) ? זה חוסך מלא זמן ועוזר מאוד. תודה מראש DEMULTIPLEXER

selalerer

New member
כן, ולא.

דבר ראשון, אתה לא חייב שיהיה מותקן InterDev בכדי להפעיל את העורך. בכל WINDOWS יש את הקובץ MSE.EXE (תעשה חיפוז) אשר הוא קובץ ההרצה של הEDITOR של JavaScript, אבל הבעיתיות בו, היא שהוא מעודד אותך להשתמש בטכנולוגיה תואמרת מיקרוסופט (הוא פשוט עובד יותר טוב עם התכונות של JScript שעובדות רק בMSIE) וגם כשיש תכונות רקורסיביות (כמו parentWindow.childWindow) אז הוא מפסיק להשלים לך אוטומאטית וגם בהרבה אובייקטים בנים שיכולים להיות תיארוטית מסוגים שונים, הוא לא עושה לך השלמה אוטומאטית. אני אישית מעדיף לעבוד עם NotePad ועם JavaScript Conole של Mozilla בכדי למצוא טעויות וכמובן עם איזה אתר טוב לJavaScript פתוח ברקע.

OriIdan

New member
מדוע להניח מראש שאדם עובד

עם מערכת ההפעלה הנוראה הזו שקוראים לה חלונות? כבר מזמן שכחתי שקובץ EXE זה קובץ תוכנה למשל.

selalerer

New member
devguru.com

לא תמיד צמוד לגמרי לסטנדרד, אבל בד"כ עושה את העבודה.

selalerer

New member
אכן, בחיפוש אצלי (XP)גם לא מצאתי...

...ב2000 ומטה, תמיד מצאתי את זה. נו, תמיד אפשר להוריד את הגרסת נסיון של Visual Studio .NET או אולי להקליט את הקובץ ממע' הפעלה ישנה יותר.

למעלה