EDGUY : אימפריית המטאל המלודי

Awaken

New member
ravenmusic= ישי

(היה סולן Nailed Within) אז תפסיק להשמיץ אנשים בלי לברר קצת קודם... הוא מנהל את ravenmusic חברה שמייבאת דיסקים של מטאל לארץ והוא מארגן פול הופעות ורק תורם לקידום המוזיקה בארץ, אז סתום ת'פה ותן כבוד.

FireoaK

New member
לא, אני לא אסתום ת'פה.

אבל אני אתן כבוד. *נותן כבוד*

Awaken

New member
דוגרי הוא מחזיק ת'מטאל בארץ....

תן כבוד לאנשים שמבחינת הישגים ותרומה גדולים ממך בהרבה, הרבה, הרבה מאוד.

עד עכשיו בחיים שלי לי יצא לשמוע על

הברנש הזה אשר מחזיק את המטאל בארץ(נחמד לדעת).

נימרודל

New member
גוד... איזה ויכוח מיותר...

א: לא צריך לרדת לשפה כזאת מלכתחילה... ב: שכל אחד יחשוב מה שבא לו!

matt hensley

New member
אז בגלל שהוא מחזיק את המטאל בארץ

אסור לאנשים לא להסכים אם מה שהוא אומר? אני לא מסכים עם הדרך שבה פייראווק סתם לו את הפה והתנפל עליו אבל אני חושב שלמרות שהוא כביכול "מחזיק את המטאל בארץ"(אני חולק על זה) אפשר לא להסכים עם כל מה שהוא אומר.

MetalliKosta

New member
אמרתי שחייבים להסכים

איתו? לא... אמרתי שצריך לתת לו כבוד,הכוונה היא לא לכתוב תגובות של "מה אתה דפוק!? לא הספיק לך?! פשוט חתיכת אידיוט! אדגיי הם חרא להקה לעומת מיידן ותבין את זה כבר יא טמבל" הוא היה יכול לכתוב משהו בסגנון: "אוקיי הבנו שיצא אלבום חדש אין צורך לפרסם אותו כל הזמן ולדעתי איירון מיידן להקה טובה יותר" (למרות שזאת השוואה טיפשית ולא קשורה) וסתם בלי קשר,הדיסק הזה הוא דיסק טוב ומומלץ לכל מי שאוהב האבי מטאל. ואני לא מבין מה מפריע בזה שהוא מפרסם את הדיסק הזה,זאת הפרנסה שלו (רייבן מיוזיק מפיצים את הדיסק הזה) חוץ מזה סתם נחמד ללמוד על להקה כה טובה.

FireoaK

New member
אז מה הקטע?

אני לא עשיתי שומדבר עד שאחד מחברי הפורום קילל אותי ולא הזיז לך בגרוש אבל עכשיו שמגיע מישהו שאתה מעריך מאוד ואני מאוד בוטה אליו אז פתאום אתה בא בהצהרה שצריך לתת לכל אחד פה כבוד? איפה ההגיון?

matt hensley

New member
אני חושב

שאולי קוסטה הגיע רק בשלב מאוחר בשירשור אחרי שקיללו אותך.. זה נראה לי יותר הגיוני...

FireoaK

New member
אני אבקש יפה שתעזוב אותי

ותתן למנהל לדבר בשם עצמו. תודה.

HelloweeN

New member
ראסמי! לא נימאס לך לדחוף ת'אף

היהודי שלך להודעות שלא מופנות אלייך?

למעלה