EDGE 540

fuli2

New member
EDGE 540

לפני כשלושה חודשים החלטתי שהגיע הזמן בשבילי להיתקדם לטיסן רציני יותר וגדול יותר, לאחר חשיבה על טיסנים שונים החלטתי ללכת על הטיסן edge 540 טיסן שרציתי מאז שניכנסתי לתחביב, לאחר חיפושים שונים גיליתי שלא תריך ללכת רחוק במיוחד כדי להביא את הטיסן משיחה קצרה עם שכן שגם מטיס מצאתי טיסן יפייפה. EDGE 540 של חברת hangar 9. מהמבט הראשון על הטיסן הבנתי שזה הטיסן שאני לוקח במשך כשלושה חודשים הבאנו ציוד לטיסן והרכבנו אותו הייתה לנו קצת בעיית זמן ולכן העבודה לקחה קצת זמן. תמונה ראשונה של הכנף לאחר הרכבת הסרוואים.

fuli2

New member
היום בבוקר הגענו לשטח

ואחרי כמה בעיות שניפתרו סוף סוף יכלנו לעלות לאוויר.

fuli2

New member
נייף גבוה

הייתה רוח חזקה והטיסן שמר ציר יפה מאוד.

fuli2

New member
תמונה אחרונה שלי והטיסן.

אני רק רוצה להודות לאייל כהן שעזר לי מאוד מאוד בבניה ובמיוחד בטסט. שחכתי לתת כמה פרטים על הטיסן, אורך כנף של הטיסן 2 מטר, מנוע סאייטו 180 בכנף 4 סרוואים סטנדרטיים של סאנווה שני סרוואים מהירים של 5 קילו בהגה גובה וסרוו של 10 קילו להגה כיוון, סוללה 6V 2500mA. הטיסן טס נהדר מגיב לכל תזוזה הכי קטנה של הסטיק גם במהירויות נמוכות. זהו בסיומו של יום חזרנו עם טיסן חדש שאני מאמין שאני יהנה ממנו מאוד. מתן סגל.

Dvir B

New member
טיסן יפיפה!

אבל לא הבנתי למה צריך שני סרוואים לכל חצי של הכנף?

Tamir3d

New member
תתחדש חבר !

תתחדש מתן ושרק תהנה מהטיסן... איך הסאיטו סוחב אותו ? יש אובר פאוור ? שוב , תתחדש ! טמיר .

fuli2

New member
קודם כל

דביר יש אפשרות להשים סרוו אחד בכל כנף של 7 קילו או שני סרוואים סטנדרטיים אני העדפתי סטנדרטיים כי ככה הכח מיתחלק בין שני הסרוואים וגם עם אחד נדפק אז יש עוד אחד שיחפה עליו. תמיר הסאייטו מנוע פשוט חיה אני די מופתע מהעבודה שלו לטובה, יש לו הרבה כח אבל עוד לא היזדמן לי לבדוק את הטיסן בריחוף בגלל שיש קצת בעיות באיזון עדיין אבל אני מאמין שמחר הכל יסתדר.

אלומה7

New member
בננה

אני רואה בתמונה הראשונה בננה עם מנע נורבל, רציתי לדעת באיזה דלק את משתמש על מנת להפעיל אותו תודה. נ.ב תתחדש!

גיא ח

New member
מנועי נורבל

דלק עם 15-30 אחוז ניטרו זה הדלק היחיד שגורם להם לעבוד כמו שצריך

למעלה