Ed Hunter 2

BlizzardOzz

New member
Ed Hunter 2

האם הייתם רוצים שמיידן ישחררו חלק שני למשחק? עם גרפיקה עדכנית ויותר אקשן? וכמובן שחברה רצינית וגדולה בתחום המשחקים תעבוד עלי המשחק! לדעתי זה יהיה שגעון!

FireoaK

New member
זה יכול להיות ענק

אם באמת ישתמשו בחברה טובה וגרפיקה מעודכנת ועוד פרט שהפריע לי; העלילה. אם ישנו אותה זה יהיה הרבה יותר נחמד לדעתי..

Awaken

New member
מ-מ-ש לא!!!

אם הם יעשו את זה הם פשוט יהפכו להיות מטאליקה 2... זה מיסחור מטורף ומיותר לחלוטין.... שיתמקדו במוזיקה.

FireoaK

New member
אין מצב

הם עושים מוסיקה טובה כל הזמן ומשחק מחשב לא מה שמנע מהם להמשיך להוציא מוסיקה טובה ואל תשווה אותם למטאליקה כי הם הרבה יותר איכותיים ממטאליקה

matt hensley

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Awaken

New member
חח לא הבנתי אתם מסכימין

איתי או עם fireoak?? ודרך אגב, לא אמרתי שזה יפדע להם במוזיקה, אלא פשוט שיתרכזו במוזיקה... הם להקה, לא חנות משחקי מחשב.

FireoaK

New member
זה לא קשור

אם הם עושים מוסיקה טובה ומצליחים אז משחק מחשב יכול רק לעזור להם חוץ מזה שזה שינוי מרענן לעשות משחק מחשב של להקה ולעשות סיבוב הופעות שלם על זה. והם בהחלט מתמקדים במוסיקה. תחשוב על משחק המחשב כעל אוסף כמו Best of the Beast ו-Edward the Great (וכל שאר האוספים הרגילים...) עם בונוס נחמד של משחק מחשב. ומה לעזאזל הקשר לחנות משחקי מחשב? זה כמו שתגיד: "למה הם מוכרים חולצות ושאר פרטי לבוש, מה הם קסטרו?!" נו, באמת... זה חלק מהפירסום ומוצרי הלוואי. לא יותר מזה. בכל מקרה אל תדאג כי הם לא עומדים לעשות את זה לדעתי.

matt hensley

New member
Fireoak

והכוונה שלי הייתה שאין מה להשוות כי מטאליקה להקה קקה שעמדה במה שהיא קבעה לעצמה רק שני אלבומים בערך ואז הלכו נגד כל מה שהם לא רצו להיות...בניגוד ללהקות אחרות שהמשיכו באותו כיוון..ובניגוד למיידן שאומנם עשו כמה דברים ממסוחרים אבל שמרו על אותו כיוון מוסיקלי כל השנים..ואגב אני לא חושב שהוצאה של שני משחקי מחשב תעשה מהם ממוסחרים...בשביל להתמסחר צריך הרבה הרבה יותר...

Awaken

New member
באמת צריך הרבה יותר...

כמו חולצות, תיקים, שרשראות, צמידים, וכו'... את כל אלו יש למיידן... אבל אתה צודק בדבר אחד, ההבדל היחיד ביניהם לבין למטאליקה הוא שאצל מטאליקה זה משפיע גם על המוזיקה, ואצל מיידן- זה לא.

matt hensley

New member
התמסחרות זה

במוסיקה.... אם זה ההגדרה שלך להתמסחרות היום כל הלהקות בעולם ממוסחרות... מה שאתה מדבר זה מיסחור של מוצרים שלהם...אני מדבר על מוסיקה...

yoo

New member
לא!!! אד הנטר זה חרא של משחק!!!

הוא נוצר לדעתי כדי לגרום לאנשים לשנוא את איירון מיידן! אתה יושב באותו השלב, מחסל עשרות מפלצות שנראות כולן אותו הדבר, במקרה הטוב אתה נע לחדר אחר שנראה אותו הדבר, במקרה הרע אתה זז 2 צעדים בשביל הראונד הבא... וברקע מתנגן אותו השיר שוב ושוב ושוב עד שאתה מסיים... זה משחק ממש קטסטרופה!!!

Z E R O

New member
מה פתאום...

יש לזה גרפיקה בת זונה... שליטה מצויינת בדמות, אבל המוזיקה לא משהו.. מי הם בכלל האירון מידו האלה!?

yoo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק!

למעלה