eco99

chepia

New member
eco99

לפי השמועות תוכנית הרדיו שבע תשע תרד. אני ממש לא מבין את הרעיון שעומד מאחורי זה. תוכנית האקטואלית המצוינת והיחידה שאהבתי ברדיו. אני מניח שזה בא כדי ללפנות מקום לאביעד ולטל ברמן, מה שלא מובן זה למה לא להשאיר את התוכנית שבע תשע ומיד אחריו את התוכנית של אביעד וטל . מה שיקרה במצב כזה זה אפשרות לתוכנית תוכן. באותם שעות בכל תחנות רדיו משדרים אקטואליה או מוסיקה. אם המצב יהיה כמו שכתבתי כאן זוהי תהיה התחנה היחידה שמציאה אפשרות אחרת תוכניתרדיו עם תוכן אחר אחר בשעות הבוקר. .

אש-כ-רה

9 בבוקר הפכה לשעה מתה ברדיו! עם כל חיבתי למגישים כאלה ואחרים שהם במעגל החברים שלי ומשדרים בשעה הזו, כצרכן של תכניות מלל קלילות אני מוצא את עצמי סורק שוב ושוב את הסקאלה, ובסופו של דבר מתפשר על רזי ברקאי או על תכניות מוזיקה כאלה ואחרות. הבוקר שמעתי את כל השלום למען השם... מה יהיה?!

גלעד2211

New member
אמ...יניב?

שכחת לך את ג'ני בלום?

גלעדוס

אמרתי לך כבר פעם... ג'ני בלום, מקסימה ככל שתהיה (והיא מקסימה), היא לא מה שמעניין אותי כמאזין בתשע בבוקר. אני רוצה אקטואליה-לייט, אני רוצה בידור, אני רוצה מוזיקה לא בנאלית, אני רוצה שיעניינו אותי, יצחיקו אותי, ירגשו אותי... תכניות מוזיקה עמוסות בפרסומות לא עושות לי את זה, והן רק על תקן ברירת מחדל.

גלעד2211

New member
נו יניבוס אז לא הבנתי היכן הבעיה

הדשות אהבה זה מרגש סיפור על כיסא שמחולל פלאים זה מבדר גם הצפיה במצלמה משעשעת קורים דברים מאוד מצחיקים באולפן ומוסיקת פופ נחמדה

גלעד2211

New member
יש לי בעיה עם תפוז..זה שולח

כמה פעמים אפילו שאני לוחץ רק פעם אחת מוזר למה זה אולי ליניב הפתרונים

לא מספיק... ודווקא אין לי בעיה עם קיטש

זה פשוט לא מה שאני רוצה לשמוע בבוקר, ובתשע אני לרוב חוצה את הפקקים של גהה, כך שהמצלמה היא לא אטרקציה מבחינתי...

mbarak2

New member
יניב...

אני מנצל הזדמנות זו לשלוח לך את הדגם של הסוני אריקסון שביקשת ממני לצורך בדיקה למען אפשרות להאזין דרכו לרדיו קליק 2. אז הדגם הוא - k-610i

יניב צודק לחלוטין לגבי רדיוס ולגבי קליק fm

תחנה מאוסה היא ואחותה הים התיכונית 91 כמה פרסומות שזה דוחה,ועזוב את זה שיש כל רגע מקבצי פרסומות ג'ני בלום שחוזרת ממשיכה לחפור ולפרסם כל מיני עסקים ומוסרת איחולי אהבה לא מעניינים וקיצ'ים,אין תחליף ל 103 אף אם אקטואליה במיטבה,ואגב יניב יצא לי להאזין לקליק טו דאנס פשוט משהו משהו המוסיקה איש תצליח ובכלל שאני במחשב ורוצה לשמוע מוסיקה אני מאזין לקליק טו דאנס או לים התיכון וגם לקליק לך ולסטים המצוינים של רונית עזרן ולתוכנית הים תיכונית לדעתי הטובה ביותר שיש שגיליתי לא מזמן אצלכם בימי ראשון בערב איזה צמד שמשדרים יפה הנחייה טובה ומוסיקה מזרחית לעניין.

גלעד2211

New member
יניב מה לגבי מכשירי סמסונג Dj?

יש איזה תוכנת רדיו אינטרנטית לזה?

גלעד2211

New member
לא מתחבר לי לשום תחנה

נמשיך עם זה בפרטי?
תכף נכנסת השבת אני אמשיך איתך כשהיא תצא ושוב תודה על העזרה

רפי35

New member
יניב אתה יודע איך זה אמור לעבוד במחשבי כף יד?

ניסיתי להאזין גם מהמחשב כף יד וזה לא נתן לי לשמוע... (נכנסתי ישירות לקישור של האזנה לשידור).

המלצה שלי - התוכנה הזו

שמה הוא GSPlayer והיא שירתה אותי נאמנה במכשיר הקודם שהיה לי. הכתובת להאזנה ישירה של הרדיו: http://www.click2dance.co.il/click2dance-128.asx אם תצטרך עזרה נוספת - אני כאן.

למעלה