Eclipsed- ערוך

יש עשרות, אם לא מאות, בוטלגים

הכוללים את ההקלטות שעשו הפלויד עבור ה-BBC, בין השנים 1967-1972, במלואן או בחלקן. זה בכלל לא משנה מה שם הבוטלג, ואם הוא "חלק 1" או "חלק 2" או "חלק 697".

flowerboy69

New member
אני יודע מהיכן הם באו...

הם הוצאו לי לפני חודשיים בערך במחיר 120שח לכל אחד.לא קניתי אותם כי קודם כל יש לי את האלבומים המלאים בדיסקים(הdark side מתוך הופעה באולם הריינבואו והשירים האחרים הם חלק מהקלטות הביביסי נדמה לי של 71) לדעתי גם במחיר כזה עדיף לחפש את ההקלטות על מדיה אחרת ולא תקליט וגם את ההקלטות המלאות...:)

והכי עדיף

לא לקנות בוטלגים בכלל. את כל ההקלטות האלו אפשר לקבל מאוהדים, חינם אין כסף - וכך צריך להיות.

flowerboy69

New member
חח קודם כל לא יודע אם את כולם...

את אלה שדוברו פה אז כן...ודבר שני למה להיות אוכל חינם??מי שרוצה איכות והנאה צריך לשלם על זה!

לשלם ליוצרים, אתה מתכוון...

אלא שהיוצרים ממילא לא מקבלים תמלוגים עבור בוטלגים - מכאן אי החוקיות שבתעשיית הבוטלגים.

flowerboy69

New member
לא זכור לי שלהקליט ולהכין עטיפה זה

בחינם מה גם שדיסק לא חוקי הופך להיות פריט בעל ערך אספנות כמו ציור או פסל ככה שלשלם עליו זה לא איזה רעיון לא הגיוני.

ברכישת ציור או פסל, אתה משלם ליוצר

לא כך ברכישת בוטלג. ואתה באמת רוצה לטעון שאתה משלם את הסכומים העצומים האלו עבור העטיפה? לא עבור התוכן?

flowerboy69

New member
מה באמת???????

כשאדם קונה ציור של פיקאסו כיום הוא משלם לפיקאסו????לא ידעתי את זה!!!טוב לדעת... נו באמת. משלמים למי שיכול לספק את המוצר שמחפשים ואני משלם גם בשביל העטיפה זו משמעות האספנות גרסאות שונות לדבר דומה שמובדל רק בעטיפה או ארץ ייצור. קחי את הdark side למשל את יכולה לקנות את התקליט הזה ב 30 שח בחניויות בארץ תוצרת ישראל.הוא יהיה הוצאה מספר מאה של האלבום. את יכולה לקנות בדיוק אותו תקליט בגרסה הראשונה שלו מאנגליה ולשלם עליו 300 פאונד זה יהיה אותו תקליט אותה עטיפה רק ארץ הייצור כמה מילים באנגלית ו 4 אותיות על התקליט עצמו(מטריקס) ישנו את קטגורית המחיר לחלוטין. מוזר איך שמדברים עם אספן זה נראה לו ככ ברור ושמדברים עם מי שלא קשור לזה הוא חושב שזה מטורף...

The Walrus

New member
כל כך לא

אם היוצרים היו מקבלים איזשהו כסף מההקלטות שלהם, אז הייתי שוקל לקנות. אבל היוצרים לא מקבלים שקל ממכירות של בוטלגים. להפך, לעיתים אנשים לא קונים הקלטות רשמיות בגלל שכבר יש להם בוטלגים. חוץ מזה, בוטלג זה הימור גדול הרבה יותר מדיסק רשמי, מכיוון שרבים מהם באיכות ירודה.

flowerboy69

New member
שטויות

היום יש המון הקלטות מאוד איכותיות של הופעות ישנות שלא נדבר על חדשות...למשל קיבלתי את ההופעה של ווטרס בהייד פארק עם מיסון.דיסק ענק.

The Walrus

New member
גם לי יש אותה

בוידאו. בהחלט הופעה מצויינת. אבל גם נפלתי על כמה בוטלגים לא איכותיים כל כך. לא אמרתי שכולם כאלה, להפך - יש כמה מדהימים, שקשה לך להאמין שזה הוקלט בשנות ה70. אבל לא כולם.

למעלה