Echostar 3600ip

hammer27

New member
Echostar 3600ip

שלום רב, יש לי מכשיר Echostar 3600Ip עם ויאקסצ´ס מובנה. האם מישהו יודע האם יש איזה פאטצ´ שנשלח מהמחשב ומוסיף לויאקסצ´ס היחיד שיש בו שיטות קידוד נוספות..כמו שזה נעשה על יומקס... האם יש כזה קובץ אז היכן אני יכול להשיג אותו תודה לכולם

hammer27

New member
P.S.

כתוב בכל מיני אתרים שניתן להשתמש ב 3 שיטות קידוד במכשיר, אבל לא מצורף קובץ:) אולי הם מתכוונים לכרטיסי CAM:)

goikhman

New member
Echostar 3600

שלום לך, ידידי. יש לי גם מכשיר Echostar 3600 ואני ניסיתי כמוך במשך תקופה ארוכה למצוא את הקובץ. לבסוף אני קניתי MAGIC CAM ובעיה איננה. מה שאני מציע, זה להוציא עוד 900 ש"ח ולהתחיל להנות...

BlackAdder1976

New member
תשובה הערה ושאלה !!! ../images/Emo13.gif

שלום 1-תשובה- אין פאטצ´ שיאשפר לקאם ויאקסס באקוסטאר לפתוח שיטות חוץ מויאקסס. אבל אם אני לא טועה יש פאטצ´ שאמור לאפשר לאקוסטאר לפתוח מספר שיטות אבל רק תוך כדי שימוש בקאם ארדיטו חיצוני שעולה כ500 ש"ח,ואז האקוסטאר פותחת מספר שיטות,אבל אם כבר קונים קאם תקנה רק את המג´יק קאם כפי שכפר הציעו לך. 2-הערה- אחי hammer27 יש סיכוי הרבה יותר גדול שתקבל עזרה ותשובה עניינית אם תוותר על הציניות המיותרת..... 3-שאלה- goihkman- איפה קנית את המג´יק קאם שלך ??? בארץ או דרך האינטרנט ??? עם או בלי הלודר ??? תודה מראש להתראות

למעלה