EBV

amazone

New member
EBV

קיבלתי את תוצאות המעבדה מתברר שמדובר בוירוס אפשטיין בר - להלן התוצאות: EBV IgG חיובי EBV IgM שלילי EBV.EBNA חיובי מה המשמעות? יש קשר לכך שיש לי כאבים בשוק האחורי בזמן מאמץ [הליכה מהירה] ובידיים בעיקר באזור הנמצא ב"קו אוירי" מבסיס האגודל למפרק - בעיקר יותר באזור הקרוב למפרק? ואם כבר כואב לי האזור אז זה לא רק בגפה אחד אלא ב-2 הגפיים - 2 הרגליים או שתי הידיים ואפילו הכל ביחד אני באמת שלא נוטה ללכת לרופא על כל שטות והיו אפילו שנים שהוא לא ראה אותי בכלל אם בגלל שאני לא חולה או בגלל שלדעתי זה לא סיבה לבזבז את הזמן ואני מעדיפה לתת לטבע לעשות את שלו. אבל הפעם הם החליטו שאני חרדתית ולדעתי לא באמת מתייחסים לתלונות שלי. הם רואים אבנורמליות בתוצאות של הבדיקות אבל פוטרים את זה בקלות כאילו זה לא נמצא בתחום האחריות שלהם ונוצר מצב שאני רצה מרופא לרופא הרופא התורני מוצא תוצאות לא תקינות אבל מפנה אותי חזרה לרופא המשפחה כדי להעביר את זה הלאה ועד שמשהו זז בקופ"ח כדי לקבוע תור למומחה החדש אני לבנתיים סובלת מכאבים

EBV

תשובות אלו מצביעות על זיהום במחלת הנשיקה בעבר הרחוק וכנראה אינו קשור למה שאת מתארת. לצערי, אין באפשרותי לעשות אבחנות דרך האינטרנט. אפשרות להבדק לעומק היא מחלקת פנימית מייעצת של בי"ח איכילוב.

amazone

New member
האם זה קשור לדלקת בכבד?

ולמה שתארתי בהודעה קודמת? לצערי הכלים היחידים העומדים לרשותי הנם קופ"ח כללית והאינטרנט

למעלה