ebook בMP4?

deevee337

New member
ebook בMP4?

הי, קניתי לא מזמן את הMP4 של ATIVA בנפח 4 ג'יגה. ובינתיים אני די מרוצה ממנו. כששאלתי את המוכר בחנות האם המכשיר תומך בEBOOK הוא אמר לי שלא, אבל בחוברת ההוראות בהחלט מופיעה האופציה, ובתפריט שבנגן עצמו גם יש אפשרות לצפות בספרים. הבעיה היא שהנגן לא מראה תמיכה באיבוק בשום פורמט שאני מכירה, אז רציתי לדעת האם יש פורמט ספציפי של איבוק שצריך להיות כדי שהנגן יוכל להציג אותם? והאם קיימת תוכנה שיכולה להמיר קבצים לפורמט הזה? תודה רבה מראש!

מושו 21

New member
......

ממה שאני מכיר נגני אטיבה קוראים רק פורמט txt. (ולא שום פורמט אחר - קבצי ebook מגיעים בד"כ בפורמט pdf) נסי להעביר את הטקסט שאת רוצה לקרוא לקובץ txt (קובץ notepad של ווינדווס) ע"י העתק-הדבק. אם הוא לא יצליח לזהות ולפתוח את זה - הוא לא יצליח לפתוח שום קובץ טקסט מכל סוג שהוא.

deevee337

New member
תודה :)

אוקיי, הוא באמת קורא אותם, אבל המילים יוצאות הפוך: hello=olleh ניסיתי להפוך את כל הטקסט דרך אתרים שעוזרים בזה, אבל הם משום מה הופכים גם את המשפטים. הצעות כלשהן? תודה רבה בכל מקרה מראש :)

מושו 21

New member
.....

תנסי את התוכנה "הפוך על הפוך" היא לא מבלבלת מילים במשפט רק הופכת סדר האותיות והמילים במשפט. אם גם לא מסתדר תגידי נמצא משהו ..

deevee337

New member
המ,

תודה על הנסיון, אבל זה יוצא כמו מה שניסיתי מקודם. בכל אופן, מאוד עזרת לי, ונראה שהמכשיר תומך בטקסט בעברית באופן סביר. אבדוק כל מיני אפשרויות בקשר ללועזית מאוחר יותר. תודה רבה :)

יאיר B

New member
אם האנגלית הפוכה -זה אומר שהעברית ישרה.

כלומר הוא מתוכנן לקרא עברית ישרה. ניחוש: אם תהפכי את השפה של הנגן לאנגלית, אולי הוא יראה את האנגלית ישר (ואת העברית הפוך).

למעלה