Ebaaaaaaaatb moy xuuuuuuuy!!!

VeganFish

New member
Ebaaaaaaaatb moy xuuuuuuuy!!!

SxFxTxCx-Coooooooool. אחד הלהקות הכי טובות שראיתי. אני גמרתי. עכשיו טורו של רייך.‏

VeganFish

New member
חוץ מזה, היה קהל נהדר.

מקווה שלא הלכתם לסנוקר אחרי זה...

ר י י ך

New member
תודה וסליחה.

תודה לכל מי שבא לראות את אקספקט נאט'ינג והכוכבות העולה, ואת אספאפטיסי שנתנו את אחת ההופעות הכי טובות שראיתי בחיים. סליחה אחושרמוטה לאסאפטיסי ולקהל ההמונים שבא לראות אותם שיצאתי מעפן וזרזתי את הירידה שלהם. בגלל סדר זמנים לקוי עם הפטיפון, שבגללו בכמעט סגרו לנו הכל, ואיבוד תחושת זמן מצידי הגעתי למצב שאני מזרז את הערב סתם. מצידי שהם היו מנגנים 5 פעמים את הסט, אני מקווה שיצא לנו להופיע איתם לנצח. נהנתי כמו ילד צחקתי כאילו אין מחר. הלוואי שלא היה מחר.

ButtholeSurfer

New member
אקספקט נאת'ינג

היו ענקיייייים, ממש הופעה ראשונה מהסרטים. בכלל כל הערב היה מדהים, שיהיו עוד כאלה.

itaikuskus

New member
מצטרף

הופעה מעולה של להקה מעולה, חבל רק שהיה כל כך קצר. הרעיון של לבצע את הסט פעם שניה היה דיי אדיר, בזמנו, וקצת חבל שלא התממש במלואו. הרבה מחמאות גם לexpect nothing, שהביאו הרבה "פזמונים" נהדרים, ואני מקווה לשמוע שוב בקרוב, ואוטורוסיה, שמי שהפסיד אותם, יכול לראות אותם בכמעט כל יריקה שיש בזמן הקרוב, נתקלו אתמול בקשיים טכניים, אבל עדיין הצליחו להשמע כבדים ומאיימים. אני אוהב את העבודת גיטרה של פלג, ואוראל הוא אחד המשוגעים. מי שלא בא, שואה.

not from here

New member
הלו!

בואנה תודה ענקית לאוראל ולניר. ולכל מי שאירגן את הערב. היה ערב בן של זונות. עד הפעם הבאה פאנקרוק..

gs1234

New member
במקום ביקורת

היה מעולה. הכל היה פשוט מעולה (חוץ מהתקלות הטכניות הרבות).

VeganFish

New member
בוהנה

חצי יום ביזבזתי כדי לשמור את התמונות להרד. תודה לך

Tzetzek

New member
אתה גרוע

ואתה לא יודע לצלם, וזה ממש מעצבן כשאתה מתרוצץ מול הפנים ומציק לנו. מה שכן, ההופעה הייתה יותר טובה ממה שזכרתי. אתה צריך להבין שהיופי שבלצלם הופעות זה לתפוס איזה פינה נחמדה, לצלם ספקטרום רחב של הלהקה וקצת מהקהל, את הקהל מדי פעם, לפעמים להחליף צד. תן להתרחשויות להוביל, לא להידחפות הטיפשית שלך עם המצלמה. כמו בכל דבר, היופי טמון במינימליזם. זה לא מעניין אף אחד לראות אותך מתרוצץ בהופעה, זה סתם עושה כאב ראש. אוסיף ואומר שלכל מקום שאני הולך, אני מקבל תגובות כמו "האמת, לפני שראיתי אותכם בהופעה הייתי בטוח שאתם ממש גרועים בגלל איזה וידאו נוראי שמסתובב באינטרנט". אני כמובן טוען שזו להקה אחרת עם שם דומה. הנה, תראה איך טריק פשוט של זום אין ואאוט עובד לאיזה ילד בן 15 שצילם במקרה במצלמת פלאפון שלו. בקיצור, אני ממש מקווה ששילמת מחיר כניסה מלא להופעה.

ר י י ך

New member
עופר,

מי ש"היה בטוח שאנחנו להקה ממש גרועה בגלל איזה וידאו נוראי שמסתובב באינטרנט", הוא מפגר לחלוטין. מאיפה האנשים האלה באים. אמרו לך את זה על כוס צעיף בדיוואן? שהאנשים האלו יפלו בחתיכות לתוך אסלות. rock on!

Tzetzek

New member
נו

אתה יודע איך זה, בלהט הכתיבה פתאום עולים לך כל מיני אירועים מהעבר, לא משנה אם הם באמת קרו או לא.

VeganFish

New member
בטח שראיתי כבר

תודה. תמיד מעניין לראות וידאו ותמונות מעוד מבט אחד. וחוץ מזה, ניראה לי שזה כן אתה צילמת את הפרפומנס שעשינו לפני שנתיים בגן סקשר. אם מנגל ומסכות אב"כ...

למעלה