מה דעתכם?....
אני מאמין בסברה שחוצנים הינדסו אותנו ויצרו אותנו מהאדם הקדמון שהתפתח על כדור הארץ.
הסברה שאני מפתח היא שהם הינדסו אותנו כדי להשתמש בנו כעובדים לכריית זהב (אותו אני מחשיב כמינירל), כדי שיוכלו להעביר אותו לעולם הבית שלהם ולטפל בעזרתו במצב הקשה בו העולם שלהם נמצא.
אני יודע שזה נשמע מגוכך, אבל תחשבו על זה, זהב מסופר בכל כך הרבה כתבים עתיקים ועד היום הוא נחשב למצרך מבוקש על ידינו. למה זהב הוא מצרך כל כך חשוב לבני האדם?, כי במשך דורות לימדו אותנו שזה מצרך חשוב ל"אלים", ומאז שהם עזבו בני האדם העבירו את הלך הרוח הזה הלאה עד שהגיעה העת התעשייתית וזהב הפך לערך כספי המוביל את החברה הקפיטליסטית.
למה הם עזבו אני שואל?
כי לאחר שהם הצליחו לייצב את עולם הבית שלהם ממשבר קשה, הסוג המסויים של החוצנים שהינדסו אותנו, בחרו לעזוב ואולי גם הרסו את המבנים והטכנולוגיה שהם הניחו פה. הם השאירו אותנו פה, ולא היה להם אכפת שזנים אחרים של חוצנים יגיעו לכדור הארץ ויעשו כאן מה שהם רוצים. מה הם עשו כאן?, אפשר להעלות הרבה אפשרויות, אחת מהן נראה לי שהזנים השונים אהבו כל כך את כדור הארץ ורצו להתיישב כאן, כדי לא להיכנס למלחמה הם חילקו את הכוכב וכל זן הקים כאן ממלכה ושושלת מלוכה.
הפרעונים במצרים, האינקה בדרום אמריקה, הנורדים באירופה, בבילון בעיראק, המלוכה הסינית, המהרטה בהודו...
אני עדיין מפתח את הסברה שלי, אתם מוזמנים להביע את דעתכם.