E2 יורד, ולי יש שאלה?

roni sapir

New member
E2 יורד, ולי יש שאלה?

הטיפול שלי מאוד ארוך שבועים אני מזריקה דפרלין 0.1 אחרי שיש דיכוי אני מתחילה להזריק מטרודין HP בדרך כלל אני משתמשת בגונל F אבל החודש הרופא רצה לנסות תרופה אחרת (2 טיפולים אם גונל F + טיפול אחד בוטל בגלל גירוי יתר סה"כ שלושה טיפולים וזה טיפול הרביעי) אחרי 14 ימים של מטרודין E2 יורד הרירית יורדת(מ-10 ל-8)וזקיק אחד של 15 מ"מ + קטנים (אם גונל F היה אצלי 5 זקיקים בגודל 22 אחרי 10 ימים של זריקות)אחרי בדיקת דם של היום הרופא אמר לי לעלות את המינון של הטרודין לשלוש אמפולות השאלה שלי היא אם בגלל הירידה של E2 יכולים לבטל את הטיפול? אני מרגישה על הפנים כי הטיפול הזה פשוט ארוך מאוד, היום 28 יום לטיפול בדרך כלל אחרי 28 יום צריכים לדעת אם הטיפול הצליח או לא ואני עדין נמצאת באמצע הטיפול ולא יודעת איך החודש יגמר.(בדרך כלל הטיפולים שלי מאוד ארוכים בגלל ששבועים אני מזריקה דפרלין). תודה מראש

שאלה, תשובה זהירה ומסוייגת

רוני, כל רופא עובד בשיטתו ובהכירו את המטופלת שלו. לדעתי האישים ברגע ש E2 יורד זה אומר דבר אחד - היה ביוץ ו זהו. תקנו אותי וסליחה מראש אם טעיתי.

roni sapir

New member
לא יכול להיות!

אני אם דפרלין ולכן ביוץ לא יכול להיות רק אם אני מפסיקה את דפרלין ומקבלת כוריגון.

עידית ד

New member
כשאצלי ה- E2 ירד הרופא שלי

העלה לי את המינון, וזה עזר. כנראה שאת לא מגיבה כל כך טוב למטרודין. לגבי ביטול הטיפול - לא נראה לי שיבטלו את הטיפול אם 3 אמפולות יעזרו. אני כל כך מבינה את הייאוש מטיפול ארוך, זה מעייף כל כך והסוף לא ידוע... בהצלחה

roni sapir

New member
תודה עידית../images/Emo140.gif

תודה עידית, אם זה עזר לך אני צריכה להאמין שזה יעזור גם לי.

בקשתי מראש סליחה ב ../images/Emo4.gifאם....

אבל אצלי היה ביום חמישי מספר מאוד גבוה של E2 והמשכתי עם הזריקות כרגיל ובשבת כש כל כך כאבה לי הבטן והתקשרתי לרופא נשלחתי ביום ראשון לבדיקה נוספת והסתבר שבמהלך השבת בייצתי ועל כן הערכים היו מאוד נמוכים. סליחה

רוני, אם הבנתי נכון

שלום שלום! אם הבנתי נכון התכוונת שעובי הרירית ירד בהשוואה לטיפול הקודם, עם גונל אף, ולא בהשוואה לבדיקה בטיפול הנוכחי. אם זה המצב, הרי שבכל טיפול ולכל חומר מגיבים קצת אחרת. הרופא העלה לך את המינון כדי לשפר את המצב. אל תשווי בין חומרים שונים מבחינת מספר ימי הטיפול. אני באופן קבוע מתחילה עם פרגונל/מטרודין.... וחבריהם רק אחרי שבועיים של דקפפטיל/דיפרלין/בוסרלין...כך שאני מבינה לליבך בקשר לטיפול הארוך. עם זאת, תנשמי עמוק ותמשיכי הלאה. דרך אגב, גם רירית של 8 היא טובה ומספיקה. שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!

נועם@בת

New member
זה כנראה אחד מאותם טיפולים שמתמשכים

כמעט עד קץ הדורות
אם E2 שיורד היה גורם לביטול הטיפול- מן הסתם הרופא היה מורה לך להפסיק את הטיפול, לא? במקום זה הוא אמר לך להעלות מינון- כדי להעלות את תגובת השחלות. אצלך כנראה מאוד קשה להשיג את השיווי משקל הדק בין תגובה חלשה לבין גירוי יתר. כדי למנוע גירוי יתר בהחלט עדיף ללכת לאט יותר אבל בטוח, אפילו שזה מוציא את הנשמה. תני לטיפול צ´אנס, ונקווה שהוא יגמר בהריון בריא
נועם

למעלה