E100 VS. FUZE 4G

ermak

New member
E100 VS. FUZE 4G

אני בוגר IRIVER H10 5G. כשהמחיר היה 1610 ש"ח (וזה היה הכי זול!(אז)) כרגע ההתלבטות היא E100 VS. FUZE 4G יש התלבטות קשה. אנא מכם המליצו לי מנסיונכם האישי. הסאנסה הכי זול 260 ש"ח. אין לי דרישות מורכבות. הוידאו לא פונקציה מבחינתי. מחפש אמינות, ואיכות. בתודה מראש,

מושו 21

New member
לפיוז איכות שמע דומה לשל הקליפ.

לפחות ממה שאני שמעתי ומביקורות על הנגנים.

or121210

New member
לפיוז יש איכות שמע גבוהה?

כי איכות השמע של הסאנסות (פרט לקליפ) היא בינונית מאוד

מושו 21

New member
מאיפה המידע ?

יצא לך לשמוע את הפיוז ? - שמעתי אותו ואת הקליפ - שניהם באותה רמה - לא משווה לנגנים של חברות אחרות - אבל שניהם באיכות טובה מאוד. - http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/03/sandisk-sansa-fuze-review.php אפשר לקרוא פה, לא חסרות ביקורות על הנגן ועל איכות הסאונד שלו. - בד"כ (וגם היגיונית) חברה לא תוציא שני נגנים חדשים כשיש בינהם הפרשי איכות סאונד כזאת גדולה. ובתכלס - גם בפיוז וגם בקליפ אותו צ'יפ סאונד.

ermak

New member
ההבדל במחיר ממש זניח, אז כבר עדיף עם מסך לא?

אלא אם כן ההבדלים באיכות השמע ממש משמעותיים..?

מושו 21

New member
אם לא מפריע לך הגודל...

אני הייתי הולך על הפיוז, הוא נוח יותר מבחינת ממשק, איכות שמיעה טובה מאוד (כמו של הקליפ), היתרון היחיד של הקליפ עליו הוא שבקליפ יש עברית מלאה בתפריטים ובשירים לעומת הפיוז שבינתיים ממה שאני יודע יש עברית הפוכה (דבר שניתן לתקן באמצעות תוכנות במחשב - הפיכת תגית שם השיר). לגבי עדכון עברית לפיוז לתפריטים - עוד לא יצא. (מאמין שיצא לא יודע מתי). והיתרון הגדול ביותר שלו - אפשרות הרחבת הזכרון. (אפשרי באמצעות microsd ללא הגבלת נפח).

gilwalla

New member
תיקון - יש לי את הפיוז...

מספר שבועות ויש עברית מלאה בתפריטים, אחרי עדכון התוכנה הרגיל - מה שכן השירים חלקם בג'יבריש, חלקם בעברית הפוכה וחלקם בעברית תקנית, אבל אני פשוט רושם את שם השיר בעברית (שם הקובץ) ומוחק את שדה ה-Title בתגיות, בשבילי זה עובד. לא ממש מכיר את הקליפ, ראיתי אותו פעם אחת פיזית אבל הפיוז הוא אחלה מכשיר, עם מסך מגניב והרבה יותר נוח לעבוד כך לעומת הקליפ. ולגבי איכות השמע - היא בסדר, לא יותר מזה, אבל אני מחליף בקרוב את האוזניות כנראה ל-JBL 220. כמו שאמרו אפשרות ההרחבה מבורכת כמובן, והמימדים הפיזיים די קטנים (יותר גדול אבל יותר דק מהקליפ). אגב לי יש את ה-8GB ונדמה לי שהוא נמכר בבאג ב-520 ש"ח בערך. בסה"כ מאד ממליץ עליו (מסייג בכך שהוא אצלי לא הרבה זמן) וממליץ לך לקרוא ביקורות ב-YOUTUBE - אתה יכול לקבל מושג יותר טוב על המכשיר והכי טוב לקפוץ לאופיס דיפו ולשחק איתו קצת.

or121210

New member
אאל"ט לפיוז יש רק עברית הפוכה

לקליפ יש עברית ישרה, בתפריטים ובשמות השירים ד"א, לשני הנגנים יש מסך

למעלה