בעיקר לליאורי, אבל לא רק
אני מתייחס כאן להודעתך אבל פונה גם לכל האחרים. לי אישית גם יש עדיין בעיות עם הממשק הזה של תפוז, שעדיין לא פועל כמו שצריך למרות שיש בו חידושים ולטעמי, אם היה פועל כמו שצריך, היה משהו משהו. הנה למשל אתמול, ניסיתי לכתוב הודעה להנהלת הפורומים וזה בטעות הופיע פה ואת ליאור, כתבת תגובה ושלחת לי לינק להודעה של תגל. אחר כך לקח לי די הרבה זמן למחוק כי כאמור הממשק לא פועל ממש כמו שצריך. את ההודעה הייתי צריך למחוק כי פשוט לא היתה שייכת לפורום הזה. מה שאני מציע ומבקש, במידה ויש לכם בעיות ןלא יכולים לפתוח את הפורום הזה או פורום אחר בתפוז, תפתחו את פורום תפוז ON LINE שנמצא בדף הפורומים הראשי של תפוז ותכתבו את הבעיה להנהלת הפורומים. הם אמורים לטפל בה. לגבי הניסיון שלך ליאור, לכתוב תגובה להודעה מסויימת: יכול להיות שלאותה הודעה היו כבר הרבה שרשורים (הודעות תגובה) והממשק לא איפשר הוספת תגובה נוספת, לכן עשית את הדבר הנכון בזה שפתחת הודעה חדשה ועצמאית. זה בדיוק הפתרון. .... עכשיו לגבי ההצעה שלך: הצעתך נכונה אלא שכמו בכל הצעה יש לה גם חסרונות. אחד החסרונות הוא שאנשים שנכנסים פעם ראשונה לפורום, לא תמיד קוראים את הודעת המנהל, בדיוק כמו שלא תמיד נכנסים ללינקים, קודם רוצים לקרוא מה קורה, איך האנשים, איך המנהל וכו`. הם רוצים תשובה מיידית. כמו שאתם יודעים לא כל האנשים שחושבים שהם מכורים באמת מכורים, לא כולם באותה מידה, לא כולם לאותם סוגי שימוש וגלישה. כך שקשה לתת לכל אחד תשובה על סמך תשובה כוללנית. יש כאלה שמתאכזבים מזה ולא חוזרים ויש כאלה שכן חוזרים. העניין הוא שמה שאנחנו עושים כאן הוא ניסיון חלוצי. עוד לא היה פורום כזה בארץ, יש לנו זכות ראשונים. עצם העובדה שבאים לפה אנשים שאומרים, לא ידעתי שיש עןד אנשים כמוני, או פעם ראשונה שאני מודה שאני מכור, היא דבר גדול כשלעצמו. אתמול הועלתה כאן השאלה: האם צריך להתבייש בהתמכרות הזאת או לא? יש לנו עוד הרבה נושאים לדבר. עוד אחד ממאפייני פורום שמנסה להיות קבוצת תמיכה הוא העובדה שבכל רגע יכול לבוא אדם חדש שיישמע ברגע הראשון, בדיוק כמו מישהו שבא לפני שבוע. זה כמו להגיד, שלום, יש לי בעיית התמכרות, אני לא יודע איך לגשת לזה, איך להתמודד עם זה. זה בסדר, הדבר הזה הוא חלק מרעיון פורום התמיכה. באותה מידה תמיד או כמעט תמיד יבואו אנשים שישאלו שאלות פרובוקטיביות, כמו הרשע מהאגדה של פסח, שילעגו שיפנו בצורה לא יפה ולא מכובדת, כדי להראות לנו כמה שהם חכמים שנונים ומוצלחים וכמה שאנחנו לא. אז שנחנו נענה להם בהתאם, או שאפילו במקרים המתאימים הודעותיהם יימחקו וכניסתם תחסם. גםפ בשביל זה אני פה. ועוד דבר, אני מודה לך על ההצעה. בכלל כל מי שיש לו הצעה לגבי אופן ניהול הפורום או הערה לגבי ההתנהגות שלי או של משתתף אחר מוזמן להציע או לבקר ובלבד שיעשה את זה בצורה הוגנת ועניינית.