E-line

ktmforlife

New member
E-line

איזה באסה נישרף לי ה-E LINE במירוץ בב"ש מבפנים
? מישהו יודע איך משפצים דבר כזה????

hananlv

New member
יש כל מיני אופציות

שהכי הגיונית היא להזמין חדש ( 100 דולר לא כולל משלוח) מכיוון שהנ"ל עשוי מסיבי פחם קשה לי להאמין שתוכל להשיג בארץ ערכת תיקון. שמעתי על כאלה שניסו לשפץ בעזרת דבק ויריעות פיברגלס אם אתה לא מומחה קשה להאמין שתוכל להגיע לתוצאה מתקבלת על הדעת.

תגיד חנן יש לך מושג

מהי נקודת "הרתיחה " של אלמנט מקרבון ? במילים אחרות מתי קרבון מתחיל את השלב ה"פלסטי" שלו ( נקודת האלחזר ) ואתה בטוח שלא ניתן לעשות "טלאי מקרבון" על הנקודה המותכת ( אפילו שלדעתי בטח כבר לא יעמוד בתכונות של חוזק ממכה ישירה שהמגן נועד מלכתחילה לעשות או אולי ניתן להניח מגן חוליות אלומניום מתחת למגן הקרבון ? קולרגול ( מתחיל להיות מודאג )

hananlv

New member
במקרה ...

עובדים איתי כמה מהנדסי חומרים נראה מה הם חושבים...

XtReme

New member
אתם יכולים להסביר גם לכל האדיוטות

מה ז E-LINE

hananlv

New member
מכאן נובע שאין לך..

KTM דו פעימתי....מדובר במגן האגזוז האולטימטיבי הבנוי משכבות של סיבי פחם ומיוצר ע"י חברת E_LINE כל בעל שתי פעימות החפץ שאגזוזו יאריך ימים נוטה להצטייד בהנ"ל

hananlv

New member
על רגל אחת התשובה שקיבלתי:

מה שנשרף אינם סיבי הפחם כי אם שכבת הבד בה הם מוספגים היות ונקודת ההיתוך של סיבי הפחם היא הרבה אלפי מעלות יותר סביר להניח שבמקרה דנן המגן התחיל להתפרק ואז הבד שאינו דחוס יותר מתחיל להישרף לא ניתן לתקן חלקים המיוצרים מסיבי פחם באמצעות מניפולציה של חום היות ששיטת היצור של החלקים דומה לזו של פיברגלס דהיינו הספגת שכבות בד והדבקתם שתי וערב בכבישה אם תשיג יריעה של סיבי פחם ואת הדבק יש סיכוי מסוים שתצליח לתקן את החלק

hananlv

New member
תכף נשאל אותו

זה נכון שמיצרים בארץ חלקים מסיבי פחם ויתכן שעקב זה ניתן להשיג יריעות ודבק הבעיה בתיקון כזה שבניגוד לחלק המקורי שנעשה בכבישה בלחץ אדיר לא תקבל לעולם את החוזק המקורי

ומה לגבי הנחת מגן חוליות מתחת

לזה מקרבון אמרוה לפתור את הבעייה או שחוליות האלומיניום יעברו בלאו הכי את החום לאותו בד ? קולרגול ( שלא סתם שואל אלא עומד לקבל אחד כזה )

hananlv

New member
מיותר לדעתי..

כל עוד המגן שלם ואינו מתחיל להתקלף הרי שהעמידות שלו בחום גבוהה בהרבה מזו של האלומיניום מומלץ מדי פעם לפרק את ה E-LINE ולהשחיז את השכבות שהתקלפו

theshark

New member
נפלא...מה שלום הברך?../images/Emo24.gif

מתכוננן למחר המתח, ההיתרגשות, הפרפרים בבטן
בקיצור מחר בערב אתם מקבלים דווח אייך היה ואם דני עומד בציפיות. וביום שבת סיכום של הקורס.

חלקים מקרבון שעמידים לחום../images/Emo91.gif

הי חברה במקרה אני מכיר מישהוא מומחה בקרבון. הוא אמר לי שקרבון יכול לעמוד בטמפרטורות מאוד גבוהות הבעיה היא בדבק. יש דבקים שעמידים עד לטמפרטורות מסוימות ודבקים יותר איכותיים שמגיעים עד לכ 200 מעלות. בכל מקרה החבר שלי מתכוון להתחיל ליצר חלקים מקרבון באיכות שתבייש את חברת E LINE ותוך כדי שימוש בחומרים האיכותיים ביותר. מדובר במגני אגזוזים, מגיני מכסי צד של המנוע, מגני דיסק ויכול להיות שעוד. אז מי שרוצה מוזמן ליצור עימי קשר 050 - 208576 03 -9091315

למעלה