E-BOW THE LETTER

my BEND

New member
E-BOW THE LETTER

שיתוף פעולה עם REM השיר נוגן באיזושהיא הופעה בבירה היה שם איזשהו קטע פוליטי..מישהו יודע על מה מדובר? נ.ב. לפעמים כשאני שומע את STREET SPIRIT A.K.A FADE OUT בקטע שתום שר i can feel death can see its... בשמיעה הסלקטיבית שלי זה נשמע כמו fucking feel dead

Her Circulation

New member
מאחד הקונצרטים

לשחרור טיבט. באותה ההופעה מייקל סטייפ שר עם רדיוהד את לאקי. ותום שר כפי שאמרת עם אר אי אמ את השיר הנ"ל. זה מצחיק כי ראיתי את ההופעה בוידאו ממש במקרה לפני כמה שבועות. מקום פתוח, קיץ, מרבית הקהל היה עסוק יותר מנשיאת אנשים על כפיו ובזריקת כדורי מים ולא בהסתכלות על הבמה.

my BEND

New member
אם כבר מדברים על קהל

בהופעה של רדיוהד בטלויזיה מ2000 (דבר נדיר מאוד לא?) ההופעה היתה טובה מאוד ואני רק מלראות אותה במסך התרגשתי אבל הקהל הצרפתי האולפן נראה מה זה לא שייך זה נראה כאילו שילמו להם להיות ניצבים ..

my BEND

New member
תיקון קטנצ´יק

ההופעה =בהופעה ועוד משהו ההופעה נקראה רדיוהד בפריז 2000 קיד איי אמנז´יאק כתבתי בעברית כי אין לי כח להזכר איך כותבים אמנז´יאק נורא הצטערתי שלא היה שם גם משהו משלושת הקודמים...

Her Circulation

New member
הקהל

אני מכיר הרבה מאוד אנשים מהקהל שהיה שם. זה היה בעיקר ממועדון המעריצים הצרפתי. בהופעות גדולות הם קהל יותר פרוע. למעשה, ההופעה היתה ב-2001. אגב, ב-2000 הייתי באותו אולפןׂ)CANAL+, הם שרו שם שלושה שירים.

למעלה