E, תודה על האזהרה!!

סרפד

New member
E, תודה על האזהרה!!

אני עדיין בלי מחשב והיום אחרי המון המון זמן סוף סוף קפצתי לביקור בתא הדואל שלי ואיזו קבלת פנים! - אני קבלתי אותו, את הוירוס, פעמיים (למרות שאומרים שצרות באות בשלשות) ועם כותרות מפתות במיוחד, כאילו נכתבו במיוחד בשבילי, בהתאם לתחומי העניין והחוסר-עניין שלי - "מנעד לכלים" ו"שיר של חיים-מספיק" (יש לו חוש הומור, מסתבר). סקרנותי הפאנדורית כמעט שגברה על השכל והנסיון, אך בעודי מתלבטת אם למחוק או לא להיות מצאתי את אזהרתך כאן ונצלתי. ולכן מגיעה לך לפחות גינה וירטואלית קטנה עם בריכה של דגי זהב.
|פרח
,,
,,
|||||||||| ~~
~
~
~~ |||||||||

e-magine

New member
טוב שלא התפתית, סרפד ../images/Emo13.gif

ואני שמח שחזרת. יופי של גינה ואני אפילו לא צריך לקסח את הדשא, לזבל ולדשן ולהאכיל את הדגים! מעניין אותי לדעת, אם אפשר לשאול, איך את בתור אישה אינטרנטית, הסתדרת שבועיים (בערך?) בלי מחשב.

סרפד

New member
החיים בלי מחשב

שתי תופעות שבטח לא מוכרות אפילו לאנשים פה: א. הרפלקס ללחוץ על כפתור העכבר כדי לעבור לעמ´ 12 בעיתון (המשך הכתבה שאת/ה קורא/ת). העיניים שמחפשות אינסטינקטיבית את הקישור ללחוץ עליו בכל מקום. ב. קשיי התמצאות קלים בתלת-מימד. כן. האוזניים מסתגלות מיד לשינויים - לעיניים, לעומת זאת, לוקח זמן. בזמן ש"חייתי באינטרנט", בעולם דו מימדי (ואני מודעת היטב לטריקים שגורמים לך לראות דברים עם עומק תלת מימדי כביכול), חוויתי קושי מסוים, מעין חוסר בטחון קל, בתלת מימד. את העולם התלת מימדי ראיתי יותר (חושית ממש, אני מתכוונת) כמו תמונה דו מימדית עם "פרספקטיבה". נשמע מופרע לחלוטין, נכון? עכשיו זה כבר נעלם. איך אני מסתדרת בלי מחשב? לא יודעת. חלו כל כך הרבה שינויים בחיי בחודשים האחרונים שאני לגמרי מבולבלת, כאילו עברתי לעולם אחר, למימד אחר. כרגע אני לפחות מאד עסוקה בענייני מעבר, ביורוקרטיה וכיו"ב. מעניין מה יהיה כשהדברים יתייצבו מן הבחינות האלה ואני אתפנה לחיי הנורמליים. אם המחשב יחזור לתפקד סוף סוף, האם אחזור לחיות באינטרנט? ואם לא, האם ארגיש בחלל בלתי נסבל?

e-magine

New member
אני מנסה להעלות את זה כי....

המלצתי על ההודעה הזאת כהודעה נבחרת של פורומנו

למעלה