Dzierzoniow אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר של הפורום של העיר דנ"ל. תודה מראש.
ה הלינקה New member 24/3/04 #1 Dzierzoniow אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר של הפורום של העיר דנ"ל. תודה מראש.
ש שרה16 New member 24/3/04 #2 אני לא קוראת פולנית לצערי אבל אולי זה? אם לא,תקישי את השם בGOOGLE אתר חיפוש,בטוח תמצאי את האתר הנכון מבין אוסף האפשרויות. אני נולדתי שם,דרך אגב. בוקר טוב פולנים
אני לא קוראת פולנית לצערי אבל אולי זה? אם לא,תקישי את השם בGOOGLE אתר חיפוש,בטוח תמצאי את האתר הנכון מבין אוסף האפשרויות. אני נולדתי שם,דרך אגב. בוקר טוב פולנים
ה הלינקה New member 24/3/04 #7 שרה שרה יקירתי, אני לא נולדתי שם, אבל גרתי שם משנת 48 עד 52, וביקרתי בשנה שעברה
ה הלינקה New member 24/3/04 #8 וכמו שאז וכמו שאז היתה זו עיר טוססת ויפה, כך עכשיו (ללא יהודים) היא עלובה, מוכת הבטלה ופשע. רוב היהודים משם עלו ארצה, ושומרים על קשר ע"י מפגשים שנתיים. ושמעתי שיש להם פורום ישראלי מיוחד.
וכמו שאז וכמו שאז היתה זו עיר טוססת ויפה, כך עכשיו (ללא יהודים) היא עלובה, מוכת הבטלה ופשע. רוב היהודים משם עלו ארצה, ושומרים על קשר ע"י מפגשים שנתיים. ושמעתי שיש להם פורום ישראלי מיוחד.
ה הלינקה New member 28/3/04 #11 ובכן בררתי אין ולא היה פורום כזה. אני מודה לכל אלה שעזרו לי עם קישורים לאתרים שונים. Dziekuje Bardzo panowie, panie
ובכן בררתי אין ולא היה פורום כזה. אני מודה לכל אלה שעזרו לי עם קישורים לאתרים שונים. Dziekuje Bardzo panowie, panie