DVD SKAZI

pcp1

New member
DVD SKAZI

מי ראה תDVD החדש שלו עם ההופעות מכל העולם תאמינו לי יש שם קטעים חזקייםםם אין מה לומר חברה לאחרונה יש ירידה על SKAZI אבל הוא כל כך אהוב על הקהל וגם יש לו מוזיקה סבבבה בכל אופן ממליץ לכוללם לראות תDVD

dmt4me

New member
תפסיק תפסיק..לא מתאים לך..

goaguy

New member
איכסססססס.....

גם מוריד תרמה של הטראנס בארץ וגם מוסיקה מגעילה . שמע תמוסיקה הישנה שלו (יש לו 2 דיסקים מ 2001-2002) , רק כדי להבין שהבן אדם עושה כסף ולא מוסיקה.

FadleR

New member
חבר כנס ...

אז ככה... אני לא מבקר מוזיקה או משהו, על טעם וריח אין מה להתפשר. אבל בתור אדם שמבין שאיפה של מישהו למלא מועדונים עד 0 מקום, להפציץ ת'מוזיקה בכל רחבי העולם, ולגלגל מליונים כמו "בריטני" ... בקיצור אין סוף למה שמוזיקה יכולה לגרום. כל מה שכתבתי עד עכשיו מתקשר למסחרה, מסכים איתי? וזה לא רע או משהו, פשוט כואב שאומן כמו סקאזי ובכלל שיבא שידאפו ולא חסר בכלל... נפלו למסחרה, אז בגלל זה מגיע להם השם "מסחרה" ... בגלל זה אני אפילו לא מנסה לשמוע ת'מוזיקה החדשה שלו הוא שכח מזה קרחנה אמיתית, ולא לנגן סט מוכן לילדים בכיתות ח' שכל מה שהם יודעים זה איך לדחוף כמה שיותר דלקות במסיבה במקום שגם ידעו להעריך מה היוצר השקיע במסיבה בשביל שהקהל שלו יהיה מחוייך :) עד כאן דעתי, מסכים איתכם שאני שרוט אבל זאת הדעה החסרת בינה שלי :) בום עליכם ...

pcp1

New member
חברה חברה רגע רגע

נכון שמוזיקה שלו ממוסחררת תחת זה נכון אבל רוב האומנים מתמסחררים לאט לאט הסיבה כמובן כ ס ף הריי כל אחד ואחד שיציעו לו סכום נכמד יעשה מה שSKAZI עושה אני לא מגן עליו או משהו אני פשוט אומר תדעה האישית שלי בעניי SKAZI עדיף בכמה רמות על VOID או ASTRIX חלילה מי אני שיתן השוואות בין אומנים אבל שוב זאת הדעה שלי

למעלה