DVD SET- מה שווה?

noamjen

New member
DVD SET- מה שווה?

בשעה טובה ומוצלחת יש לי DVD! וכמובן שאחרי שיש לי DVD, אני עכשיו חייבת לקנות את כל הפרקים של הבית הלבן (כי הקלטות גם ככה הרוסות כולן.) עכשיו, את כל הפרקים אני יכולה להוריד, או להקליט שוב פעם מהטלוויזיה וכו' וכו', ככה שאם אני הולכת להשקיע עכשיו סכום דיי רציני, חשוב לי לדעת איזה תוספות יש. אני יודעת שיש הוצאות שונות לאיזורים שונים, אז ממה שאתם יודעים - אילו תוספות הכי שוות? האם שווה לקנות כל עונה בנפרד או כמה עונות ביחד? בקיצור - כל המצלה שיש לכם אתם מוזמנים להפנות לכיווני. תודה.

בגרסא הישראלית אין תוספות

בגרסא האמריקאית יש. כך שאם את רוצה תוספות - זו הדרך. לגבי קניה - פשוט לחפש את הדילים הטובים, ולהשוות מחירים - כשאני קניתי, אז העונות הראשונות היו במבצע והשתלם יותר לקנות בנפרד. אני מאמינה שזה גם המצב עכשיו, אבל אין כמו מתמטיקה. כדאי לבדוק גם עם קשרים בארה"ב, לפני כמה שבועות היה מבצע מעולה על 5 העונות הראשונות באחת מרשתות החנויות.

trilliane

Well-known member
מנהל
באיזור 2 אין תוספות, בכלל.

ואני מדגישה זאת כיוון שלא מדובר בקיפוח ישראל דווקא - למעשה הדיסקים שנמכרים כאן זהים לחלוטין לדיסקים שנמכרים באמזון UK למשל (בעונות מתקדמות יותר טרחו להדפיס עליהם בעברית, אבל התוכן זהה). אז אם רוצים כתוביות בעברית ותוספות, זה לא הולך ביחד לצערי. חריגה אחת יש - בחצי השני של העונה הראשונה יש סרטון קצר של מאחורי הקלעים, אבל אני לא יודעת אם זה קיים במארזים שנמכרים כיום בארץ (אני קניתי את העונה כשהיא יצאה כאן לראשונה, והיא נמכרה בשני חלקים במארז בצבעי דגל ארה"ב, ללא כיתוב עברי על העטיפה ולכן היא לא תואמת למארזים של שאר העונות, לצערי. רק בהמשך הוציאו אותה מחדש באריזה תואמת עם כיתוב בעברית וכו'). בכל מקרה, הסרטון הזה ממש לא משהו מיוחד ולא חידש לי דבר. היתרון ברכישת עונות באיזור 1 הוא לא רק התוספות אלא גם העובדה שהמחיר זול יותר באופן משמעותי. כיוון שבסדרה הספציפית הזו אני זקוקה לתרגום באופן נואש, מבחינתי זו לא היתה שאלה בכלל איזה איזור לקנות...

למעלה