DVD מניצנים

FunkyGiraffe

New member
DVD מניצנים

שירת הסטיקר הוא שיר הנושא של המבצע הזה, [לייב מניצנים כמובן] שירת הסטיקר הוא הטראק הפותח את הDVD [שתוכלו לקבל אם תקנו 10 בקבוקי קולה או דיאט קולה בחנות גדולה], אה כן, שירת הסטיקר גם ניתן [חצי ממנו לפחות] לצפייה באתר באיכות רדודה. הדג נחש יוצאים לראשונה על גבי DVD ברבים, גם אם זה שיר אחד לחצו כאן להכנס

Shani276

New member
לא ציפיתי שהם באמת ישימו שיר אחר

משירת הסטיקר. אבל אני אקנה ואצפה.

Shani276

New member
תגיד שאתה אוהב אותו

ואני אפסיק בנוכחותך,סבבה? כל עוד אני יודעת שזה פוגע בך בדרך כלשהי,אין לי שום רצון להגיד את דעתי עליו בנוכחותך,באמת שלא. אלא אם כן זו לא מדינה דמוקרטית ואסור לי להביע מה שאני חושבת.

יאללללללה סאב וכוכב נולד זה עלובבב

חחחחחחחחחח וואי איזה שילוב טוב! אפשר לשים להם קופת צדקה בקניון חבורת מסכנים שצ'כים לחפש אישיות.. סתאאאאם לא יפה צריך לתת כבוד גם להם סך הכל הם עושים מוזיקה

Shani276

New member
בדיוק,

מה דעתינו על המוסיקה הזאת זה כבר עניין אחר.אין קשר בין הדברים.

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gifמי דיבר על כוכב נולד?

ברור שהתכוונתי לדג נחש!!!!!זאת הלהקה שאני הכי אוהבת!!!!!! אבל פשוט שני יודעת על מי ספציפית מהדג נחש אני מדברת...

LovE MoYaL

New member
../images/Emo168.gifאני יודעת שאת לא כזאת../images/Emo70.gif

זה היה בצחוק

Gil shaDy

New member
יש שם עוד כמה דברים שווים

מוקי, מומי לוי ושלוש לראש, סאב והצל, שייגעצ ועוד כמה נחמדים... חבל שהם שמו את המיינסטרים שבמיינסטרים ולא השקיעו בדי וי די כפול עם רצועות בונוס כמו מאחורי הקלעים, הקלטות נדירות ובעיקר-חבל שויתרו על ההופעה של שב"ק כי היא הייתה באמת טירוף לשמו...

FunkyGiraffe

New member
מיין סטרים? מה מיין סטרים?!!? כנס!

טיפקס והדורבנים - התקליטן קטע של אטרף שלא יצא כסינגל אבל שיר כזה תותחי! תראו באתר.. באמת חבל על השבק..

Mr Darkness

New member
באסה שאין שב"ק

היה כל כך מדהים אני מוכן לתת כליה תמורת צפיה בהופעה... או אפילו רק בשביל לראות שוב את "נופל וקם" ואת הקטע של חמי מ"סתכל לתוך עיניי" תוך כדי הנגינה של "מדברים על שלום"... זה היה פשוט ענק.

למעלה